duminică, 29 mai 2011

ah, şi-acum sunt la Poveste imorală. de Rodica Ojog - Braşoveanu. Şi-i o carte despre prostituate. Prostituate de lux, frumoase toate, finuţe, sensibile, pline de bani. Ba dansatoare în cluburi de noapte - înainte să-şi dea sutienul jos toţi clienţii exultă în sudori -, ba spargătoare de mâna I. Cert e că sunt bine, toate. Sunt măritate cu baroni trecuţi de prima tinereţe de prin Italia sau Germania, au fiecare câte un amant tânăr, puşti chiar care se jenează când domnişorica cu portofelul plin de mărci şi euro se câzneşte să le achite pachetul de ţigări şi ceva băutură.

Da, mi se pare interesant. Dar mă rog. eu nu pot să insinuez nimic de genu' că mi-s femeie mărtitată şi nu dă bine. hai că despre asta altă dată. acu' merg să-mi fac treaba de femeie la casa ei, cu soţ minunat şi altele.

da, ştiu. Sunt extraordinar de leneşă şi rea pentru că întotdeauna îmi găsesc o scuză să nu fiu nevoită să scriu pe blog. Dar gata, promit oficial, solemn şi ce mai vreţi voi că am să fiu mai preocupată de blogul meu mai mult decât până acu'.


Simt aşa o nevoie demonică să exult în "chestii". ca de exemplu să merg la plajă chiar dacă apa are 15 grade şi afară sunt doar 21. şi mai vreau să fac lucruri uşor sărite de limita normalului şi cosmopolitului şi de cea a rutinei şi-a plictiselii. nu ar fi o problemă compania, că aş avea cu cine, dar mi-e frică să nu am remuşcări. ( nu că aş vrea să fac cine ştie ce, dar spre exemplu mi-ar place să fie totu' la voia întâmplării )


Sau aş vrea să fac... de fapt, nu ştiu ce-aş vrea să fac. Vreau doar să fie bun, extraordinar, nemaipomenit, d'astea.

sâmbătă, 7 mai 2011

Ce poţi face pentru o sumă de bani?

" Ce ştii tu să faci pentru o sumă oarecare în euro?!? Nu imi zice mie ... intră pe www.Suplo.ro şi spune ce ştii să faci şi poate primeşti pe loc acei bani! Invitaţii, bannere, logouri, teme, traduceri, obiecte artizanale ... toti ne pricepem la ceva !"



Cam aşa suna anunţul pe care l-am primit azi de la o cunoştiinţă. Aşa deci, dacă ştii să faci ceva, orice poţi fii plătit pentru asta. Doar intră pe www.suplo.ro şi spune-le la ce te pricepi!

vineri, 6 mai 2011

Ia să spunem că totul e okay. Că eu sunt mai zen decât de obicei, ceea ce înseamna că am atins limita maximă de "simtere de bine" posibilă. Mai înseamnă că azi nu urăsc pe nimeni, dar chiar pe nimeni.

Am aşa o listă pe care trebuie s-o ard din minte. Ba nu, mai bine din suflet!


Încă nu m-am decis dacă sunt reîncarnarea lui Eminescu sau a lui Peg Bundy.

În orice caz doresc un ceai de mentă şi o fondantă. Relax, gen. Sau cum spune pyuric Să fie într-un ceas bun, ... Rolex gen!

marți, 3 mai 2011

De ce să nu recunoaştem ca totu` se duce de râpă.Pentru că tu nu eşti îndeajuns de inteligent încât să`mi satisfaci nevoile de ordin psihic şi să îţi dai seama când am ceva, să poţi deduce. Iar eu nu am răbdare cu tine pentru că am într`adevăr acel ceva de care tu nu-ţi dai seama şi dacă vrei s`o luăm aşa, simt într`adevăr nevoia să mă despart de trecutul ăsta caraghios şi să o iau de la început. Din nou, şi din nou până găsesc persoana potrivită. Iar dacă tot ne referim la persoane vreau într`adevăr să ies cu altcineva. Cu cineva care nu e ca tine.

Ma dezamăgeşte inteligenţa ta cu fiecare frază pe care o spui.

Tu nu ţi-ai dat seama până acum că am nevoie de un barbat matur şi foarte inteligent? Unul pentru care comunicarea este o calitate şi nu o lacună din punct de vedere al caracterului.