luni, 31 octombrie 2011

Tu la ce te gândeşti când o vezi?


De-a lundul timpului mulţi şi-au dat cu părerea despre ce anume este atât de atractiv la tabloul lui Da Vinci, La Jiconde (Mona Lisa) . Unii spun că tabloul este atât de controversat datorită faptului că însuşi autorul a declarat-o cea mai reuşită lucrare a sa, iar alţii afirmă că pânza este atât de fascinantă datorită zâmbetului său enigmatic.

Astăzi mă gândeam să îi facem o mică analiză.


Pictată pe un suport din lemn de plop, atmosfera înceţoşată, aparent ireală a tabloului se datorează tehnicii sfumato pe care Da Vinci a folosit-o. După cum observaţi fundalul tabloului este neuniform, adică peisajul pe partea stângă este pictat mai jos tocmai pentru ca, privită dinspre stânga, Gioconda să pară mai mare, mai maiestuoasă.

Adevărate fiind speculaţiile referitoare la orientarea sexuală a lui Da Vinci s-a concluzionat că artistul considera sufletul omenesc cu adevărat iluminat este acela care deţine deopotrivă elemente feminine şi masculine.

Astfel s-au găsit extraordinare similitudini între figura lui Leonardo şi portretul Monei Lisa. Dar lăsând la o parte intenţia pictorului, Gioconda nu a fost nici bărbat, nici femeie. Portretul poartă cu el un subtil mesaj de androginitate. O combinaţie ingenioasă a Zeului fertilităţii masculine Amon şi zeiţa fertilităţii şi frumuseţii feminine Isis. Pictograma acesteia din urmă fiind L'ISA.


Deci îmbinarea celor două AMON şi L'ISA creată printr-o anagramă devine MONA LISA.

Mie îmi place foarte mult, indiferent dacă este bărbat sau femeie, portretul atât de reuşit realizat. Chiar mi-aş dori să văd în realitate pânza de 50 x 80 din Louvre.


Pe tine la ce te duce cu gândul când o priveşti?


duminică, 30 octombrie 2011

SEO si Halloween

Care e asemănarea dintre cele două cuvinte? Sau cum de sunt incluse de mine în aceeaşi frază? Pai e simplu. Amândouă se băteau cap în cap azi de dimineaţă în creierul meu.

Şi cum nu găsesc altă modalitate de a le linişti, m-am gândit că se vor calma singure dacă le voi pârî aici. Aşa deci, vreau SEO şi Halloween. Dar întâi vreau Halloween şi vreau costumul ăsta!























Deci? Care dintre cele două să fie?

vineri, 28 octombrie 2011

Caravana Reducerilor miniPRIX


Weekendul acesta, 29-30 octombrie, Caravana Reducerilor miniPRIX poposeste in judetul Constanta! Constantenii beneficiaza in acest weekend de o reducere de 20% la orice comanda plasata online pe site-ul www.miniprix.ro. In plus, oferta este valabila si in magazinul miniPRIX Constanta din complexul Prestige, Str. Stefan Cel Mare, Nr. 33 (langa Casa Modei). Intrati pe www.miniprix.ro sau vizitati magazinul si bucurati-va de reduceri!


Important: Promotia Caravana Reducerilor miniPRIX este valabila in zilele de 29-30 octombrie, iar reducerea de 20 % este valabila pentru adrese de livrare din judetul Constanta in cazul comenzilor online si pentru cumparaturi din magazinul miniPRIX Constanta.

joi, 27 octombrie 2011

Lecţie de educare a părerilor la prima vedere

Astăzi am primit o lecţie foarte importantă. O lecţie de educare a părerilor la prima vedere, să-i spun aşa, pe care o transit tuturor celor care în mod greşit procedează la fel ca mine.

Nu prea obişnuiesc să îmi fac păreri la prima vedere pentru că mi se întâmplă rar să am scăpări de felul acesta, de superficialitate. Dar când am, am şi asta e.


Ideea ar fi că astăzi, pe când mă îndreptam eu spre minunatul meu serviciu în faţa mea în autobuz se aşează un domn. De fapt, la cum arăta era cam ...un nene. Atât. Nu era foarte aranjat, nici foarte îngrijit, ba chiar purta şi ochelari şi avea un tic ciudat vorbind dintr-un colţ al gurii.

Ei bine acest nene, după ce a dat 2-3 telefoane dialogând zgomotos ( comunicare la care toată lumea din autobuz a luat parte fie că a vrut fie că nu) , stă nenea pe gânduri şi îşi scoate din sacoşa cea super-uzată, aproape fără culoare după atâtea folosiri (atenţie!) ce credeţi? Un minunat Ipad şi începe să îşi facă de cap.


Bineînţeles că toată lumea se uita la el uimită şi cu o privire la modul "deci , cum? / aşa ceva!?! "


Aşa că dragii mei, data viitoare cred că ar fi minunat să vă gândişi de două ori înainte de a judeca pe cineva după doar o primă vedere.

marți, 25 octombrie 2011

Fac parte din juriul pentru #BlogJuan de la Cremosso!

Tocmai am fost invitată să fac parte din Juriul de Bloggeriţe din concursul BlogJuan în urma faptului că mi-am exprimat dorinţa de a intra în Grupul Minunatelor Bloggeriţe.


După ce se va încheia votarea, se va face un Top 5 al celor mai Amuzanţi şi Top 5 al celor mai Romantici bloggeri. Apoi fiecare bloggeriţă va susţine unul dintre concurenţii din topuri. Concurentul va fi cel ce va obţine cele mai multe nominalizări.

Aşa încât promit să fiu imparţială!

Succes tuturor!


BlogJuan-ul concursului Cremosso

Acum am aflat de concursul #BlogJuan de la Cremosso in care domnisoarele au posibilitatea sa voteze dintre bloggerii inscrisi la sectiunea Amuzant si Romantic.


Capitanul echipeiAmuzant este Auras Mihai iar celalta echipa il are drept leader pe Adrian Ciubotaru . Personal prefer Romantic-ul in combinatie cu Amuzant-ul.

Dar juriul format din bloggerite va decide castigatorul. Romanticii vor pleca in Paris iar Amuzantii in Amsterdam.


Succes tuturor!

sâmbătă, 22 octombrie 2011

O nouă leapşă de la mine putere

Vreau să "inventez", să sap ca să pot descoperi o leapşă nouă.
După cum am văzut eu, cea despre cărţile citite a avut mare prindere printre bloggeri, deci se pare că nu numai eu sunt pasionată de asta.


Aşa încât insist ca leapşa cea nouă să fie despre o carte , două, trei pe care i-ai recomanda-o celui mai bun prieten sau celui de la care ai primit leapşa.(poţi să faci un bine să le recomanzi amândurora câte o carte).
Apoi, aş fi tare bucuroasă să faceţi o listă cu toate recomandările care vi s-au făcut şi deasemenea să vă expuneţi părerea despre cărţile primite drept sfat.

Încep, deci, prin a recomanda lui Mihai Ioan şi lui Daniel aceeaşi carte plină de învăţăminte şi sfaturi demne de pus în parctică. Cartea cu pricina este "Bărbaţii vin de pe Marte iar femeile de pe Venus";

Apoi, lui Radu Oncescu îi recomand "Mă numesc Roşu" de Pamuk;
Fetelor Tulip · Sunshine le recomand "Scrisoare de dragoste" a lui Mihail Drumeş;


Scumpului meu cavaler, Graţian îi recomand "Grasă şi proastă" + "Bărbaţii sunt nişte porci"amândouă semnate Rodica Ojog- Braşoveanu;

Lui Marius îi recomand "Cartea Roşie" G.G. Jung;

Domnului Papa Daniel ii recomand Manastirea din Parma sau Rosu si Negru amandoua de Stendhal.

Deasemenea, echipa DreamTeamRo întruchipată azi în Claudiu Ciobanu este rugată să citească "Arta Războiului" de Sun Tzu;

Iar ultimul dar, nu cel din urmă Minunatul domn Ştefan Murgeanu căruia îi recomand "Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani" Melissa P. cu menţiunea " Sunt sigură stimabile, că lectura nu este în totalitate genul dumneavoastră dar, cu siguranţă merită. Deasemenea doresc un rezumat siropos de la dumneavoastră. Iar în cazul în care o sfârşiţi rapid următoarea va fi ° Povestea lui O ° de Pauline Réage "



Cei menţionaţi sunt rugaţi a da leapşa mai departe în numele meu.


Vă mulţumesc.


P.S.: Ii rog pe cei care preiau leapsa si pe cei carora le-am pasat-o ca in textul articolului (lepsei) sa mentioneze cine a pornit leapsa. Asta asa, pentru mine si pentru curiozitatea de a monitoriza cursul lepsei mele prin blogosfera.

Mulţumesc celor care apreciază Social Media!

Sunt încântată, sunt fericită până la extaz orgasmic când văd atâţia oameni care apreciază evenimentele de calitate şi cele cu adevărat folositoare.

Mă bucur că sunt oameni care apreciază Social Media. Vă mulţumesc tuturor şi mă înclin în faţa Măriilor Voatre. Tot respectul meu.

joi, 20 octombrie 2011

Constanta iz dead, dar Bucurestiul traieste inca. My Social Media Wishlist




Având în vedere că #prinConstanţamea nu s-a mai intamplat absolut, dar absolut nimic. Declar Constanţa Decedată social. Mă reprofilez deci, pe Bucureşti şi deci să vă împărtăşesc unele dintre evenimentele la care aş dori enorm să particip, dar nu pot.
  • Un eveniment organizat de Blogoree.ro desfăşurat duminică 23 octombrie, de la ora 10.00

"Seminarul va urmari

- pozitionarea data de continut
- targetul pe care-l atingem cu continutul pe care-l producem

(cu aplicatii cum redactezi aceeasi informatie pentru bloguri cu pozitionari si target-uri diferite)

- cum si cind scriem pentru blog – cum sa-ti faci un calendar editorial – mic ghid de usurare a vietii de blogger:)

si o aplicatie speciala despre care nu spun decit ca “o sa va arate ca stirea este peste tot, nu exista exprimarea nu am stire originala pe care sa pun pe blog "


Iar în cazul în care te întrebi cine poate participa , răspunsul vine numaidecât!

Partenerii si sponsorii nostri de la Romtelecom ofera gratuit acest workshop pentru 15 bloggeri pe care ii vom anunta public, vineri, (21 octombrie) la ora 12. Acestia trebuie sa indeplineasca cateva criterii selectate de noi despre care iti povestesc in paragraful urmator.

ONG-ul Telefonul Copilului sarbatoreste 10 ani de parteneriat cu Romtelecom in aceasta perioada. Doritorii de participare la workshopul de duminica trebuie sa scrie cum stiu ei mai bine un articol pe blogurile personale pe aceasta tema, apoi sa ne dea de stire intr-un thread pe forumul nostru, Blogoree.ro. Desi vor avea prioritate bloggerii mai noi (sub 12 luni de blogging), noi ne vom uita peste toate articolele cautand creativitate, verificand frecventa cu care pe blogurile inscrise se posteaza, dar mai ales activitatea pe care acei bloggeri o au pe forumul Blogoree.ro.


  • Un eveniment organizat de TVDeCe şi anume Zicu şi Florica ce va avea loc joi, 27 octombrie 2011, de la ora 17:00, la Hotel City Plaza

Din ON în OFF 3 – Bloggeri vs. Jurnalişti, insight-uri locale


"Din ON în OFF a fost primul eveniment serios pe care l-am organizat. Ne-am propus atunci să ieşim din tiparele unei conferinţe clasice şi să dăm cuvântul unor oameni care au ceva de zis, dar nu au ocazia să vorbească pe la conferinţe: oameni din comunitatea online clujeană. A fost un prim eveniment aşa cum ni l-am dorit: informal, relaxant, cu dezbateri aprinse şi interesante, din care, sperăm noi, am avut cu toţii de învăţat. A urma a doua ediţie, în colaborare cu TIFF, ediţie la care am păstrat conceptul, dar am dus dezbaterea într-o zonă puţin mai formală. Oamenii au fost la fel de activi şi entuziaşti, ceea ce ne-a dat de înţeles că e un eveniment care începe să prindă. Şi uite că-l facem din nou!"

"Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta din nou la Cluj pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de word of mouth. Te asteptam la cea de-a doua editie a Social Media Summit Cluj!"

marți, 18 octombrie 2011

Mai bine nu te mai tratezi, zic.

Deci sa presupunem ca esti racit .... te duci la farmacie, cumperi ParaSinus si citesti prospectul.

" Dacă luaţi mai mult decât trebuie din ParaSinus:
Simptome: Administrarea în exces provoacă pierderea poftei de mâncare, greţuri, vărsături, crampe sau dureri stomacale, diaree, hepatomegalie, icter, scurtarea respiraţiei, tahipnee, dispnee, cefalee, ameţeli, somnolenţă sau stimularea SNC cu halucinaţii, convulsii, nervozitate, nelinişte, tremor, tulburări de somn, slăbiciune, stare de rău generai, putând evolua până la
encefalopatie hepatică (cu tulburări mentale, confuzie, agitaţie, stupoare), comă, edem cerebral, tulburări de coagulare, sângerări gastro-intestinale, coagulare intravasculară diseminată, hipoglicemie, acidoză metabolică, aritmii cardiace, colaps cardio-vascular, necroză tubulară renală şi insuficienţă renală acută.

Tratament
Constă în: provocarea vărsăturii sau lavaj gastric; administrarea de N-acetilcisteină intravenos 150 mg/kg (în 200 ml soluţie glucozată izotonă) în decurs de 15 minute, apoi 50 mg/kg (in 500 ml) în 4 ore şi ulterior 100 mg/kg (în 1000 ml) în următoarele 16 ore (deci un totai de 300 mg/kg în 20 de ore) sau metionină 2,5 g la intervale de 4 ore, pană la
o doză totală de 10 g; monitorizarea funcţiei renale şi cardiace; efectuarea testelor hepatice; menţinerea echilibrului hidro-electrolitic, oxigenoterapie, corectarea hipoglicemiei şi administrarea vitaminei K (dacă timpul de protrombină depăşeşte 1,5) şi a plasmei proaspete congelate sau a unui concentrat de factori de coagulare (dacă timpul de protrombină depăşeşte 3);
administrarea de diazepam intravenos pentru tratarea delirului şi convulsiilor; combaterea hipokaliemiei prin perfuzarea lentă a unei soluţii diluate de clorură de potasiu, cu măsurarea concentraţiilor serice de potasiu; consult psihiatric în caz de ingestie voluntară.

Dac
ă uitaţi să luaţi ParaSinus: Dacă uitaţi să luaţi un comprimat de ParaSinus, luaţi-l imediat ce vă aduceţi aminte. Totuşi, dacă se apropie ora pentru doza următoare nu mai luaţi doza uitată şi aşteptaţi momentul pentru următoarea doză. Nu dublaţi dozele pentru a compensa dozele uitate.

Dac
ă încetaţi să luaţi ParaSinus: Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, ParaSinus poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Pot să apară rar reacţii alergice (crize de astm bronşic, dermatită alergică, edem angio-neurotic, febră, erupţii cutanate urticariene şi eritematoase, şoc anafilactic), afectarea sistemului nervos central SNC (agitaţie, ameţeli, dureri de cap, confuzie, convulsii, coşmaruri, senzaţie de frică, halucinaţii, insomnie, iritabilitate, nelinişte, nervozitate, parestezii, psihoză, slăbiciune,
sedare, somnolenţă, tremur, vedere înceţoşată sau alte tulburări de vedere), tulburări cardiovasculare (aritmii, bradi- sau tahicardie, colaps, hipertensiune tranzitorie, hipotensiune ortostatică, leşin, palpitaţii), tulburări respiratorii (creşterea vâscozităţii secreţiilor bronşice, deprimare respiratorie, congestie nazală, senzaţie de uscăciune la nivelul gurii, nasului şi gâtului), tulburări
gastro-intestinale (anorexie, constipaţie, dureri abdominale, greaţă, vărsături), tulburări urogenitale (disurie, retenţie de urină, colică renală, insuficienţă renală acută, piurie sterilă, ginecomastie, inhibarea ejaculării, scăderea libidoului, impotenţă), tulburări hematologice (anemie hemolitică, agranulocitoză, leucopenie, neutropenie, pancitopenie, trombocitopenie), transpiraţii, blefarospasm, icter şi hipoglicemie.
Dacă aveţi orice alt simptom care vă nelinişteşte, informaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului "

Deci cum, cum? Are mai multe contraindicatii decat tipurile de raceli pe care le trateaza. Asa ca...nu e mai bine sa ramai gripat, zic?

Nu-mi mai place asta cu Huidu

In ultimul timp toata lumea vorbeste despre Huidu, dar exclusiv despre el.

Adiiiica, nu e ca si cum s-ar discuta despre ce s-a intamplat, despre cum a intrat pe contrasens (voit, cred eu, in niciun caz nu cred ca a intrat in derapaj) , despre cum saracii oameni, aia, au murit in accident. NU. noi hai sa vorbim despre ce o manca Huidu acu`, oare i-o ramane mancarea in gat...dar oare se va alege praful de cariera lui, dar...dar...

Iar apoi, hai sa spunem ca a avut ghinion, ca a fost blestemat, ca i s-a innegrit Karma, bla bla.

Eu nu mai vreau sa vorbesc despre subiectu` asta. Da, sigur ca va trai toata viata cu vina "kilaririi" a 3 persoane. Dar, oricum ai lua-o este un criminal. Poate sa-si ceara scuze, poate sa aiba remuscari...dar tot este primul vinovat dupa medicii aia dementi care i-au dat "verde" sa conduca si desigur dupa domna nevasta-sa care a fost atat de inconstienta inct sa se suie si ea sa-l suie si pe el si pe copii in masina.



Asa deci, nu ma mai intereseaza. Si da, cred, corect ar fi corect fata de familiile oamenilor alora sa fie judecat si sa primeasca o pedeapsa corecta, nediminuata si nepreferentiala.

luni, 17 octombrie 2011

Salata Caesar

Pentru ca am tot auzit lume care vorbeste de salata Caesar si pentru ca imi place la nebunie (cred ca as manca non-stop) m-am hotarat sa va dau propria mea reteta.

  • 200 grame de mix de salata. Asta inseamna salata iceberg, salata rosie(care e amara si da un gust special produsului final) si salata creata.
  • Rosii cherry - eu pun 5, 6 bucati
  • Branza galbena (Cheddar) este una buna de la Hochland pe care o dau prin razatoare. Mie imi place muullltaaa muulltaaa
  • O bucata de piept de pui pane
Se serveste cu sos de iaurt si crutoane. In cazult in care nu dispuneti de crutoane este foarte buna si painea pesmet, aceea care se vinde la pungi mari in supermarketuri.

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Cât de multe idei preconcepute încap într-un om? sau Cum percep unii Masoneria.

Oare cât de multe idei preconcepute încap într-un om?
Întreb asta pentru că am asistat la o multitudine, o ditamai adunarea de oameni care, în mod indirect erau de acord (necontrazicând) nişte idei sporite maladiv de minţile îngustate şi îndoctrinate ale unora.

Să vorbim despre cum anume concep oamenii din exteriorul unor adunări, ( oameni care nu au venit în contact cu persoanele implicate şi pe care în esenţă nu îi interesează explicaţiile) concluziile preluate de la alţii sau construite de propriile minţi bolnave despre ceva la care nu au acces.


Da, mă refer la persoanele acelea care insistă în a-şi da cu părerea despre Masonerie. Dar, nu sunt acele persoane care au intrat în contact cu vreun membru aparţinând acestui grup ci tocmai acelea ce nu au auzit în niciun fel vorbindu-se despre acest subiect decât foaaarte vag.

Insist totuşi în a spune tuturor celor care împărtăşesc aceeaşi idee: " Masonii NU încearcă în niciun fel să nege religiile sau să convingă adepţii să adere spre Ateism!"

În cadrul Lojelor Masonice se încearcă îndepărtarea orcăror discuţii legate de religie şi orientare politică astfel încât în cadrul Frăţiei să nu intervină discuţii voit contradictorii şi sprea a da posibilitatea ca toţi membrii să pornească în mod egal nediferenţiindu-se nici într-un fel de ceilalţi Fraţi ai săi!

Ba chiar cunosc persoane foarte religioase care deţing grade înalte în Masonerie.

Deasemenea, Masonii de gradul 33 NU sunt sub nicio formă obligaţi să aducă ofrande omeneşti/jertfe sau cum vreţi voi să le numiţi.


Aşa încât să-mi termin pledoaria admiţând altfel de păreri aş dori opinii în legătură cu tema minunată şi controversată despre care am adus discuţia.



Cartea Rosie . Cheia operei lui Jung

Ei bine, ieri mi-a venit comanda (despre care nu am mentionat până acum) de la Elefant.ro. Adică Dictionarul explicativ de JURNALISM, RELATII PUBLICE şi PUBLICITATE scris de Cristian Florin Popescu şi însoţit de o "mostră" din Cartea Roşie a lui C.G.Jung iar ca să vă fac şi mai curioşi am să vă dau un citat:

"Anii în care m-am ocupat de imaginile interioare au constituit peroada cea mai importantă a vieţii mele, în decursul căreia s-au decis toate lucrurile esenţiale.
Atunci a început totul, iar amănuntele care au urmat sunt doar nilte completări şi lămuriri. Întreaba mea activitate ulterioară a constat în a elabora ceea ce ţâşnise în acei ani din inconştient şi mai întâi mă inundase, mă copleşise.
A fost materia primordială pentru opera unei vieţi."

C.G. Jung, 1957


Mie, cartea mi se pare foarte interesantă. Aş fi curioasă dacă există cineva care acitit-o şi dacă da, ce părere are despre stilul de a scrie?

vineri, 14 octombrie 2011

Social Media Summit Timisoara

Deci cum toată lumea se pare că a fost la #smstimisoara mai puţin eu, doresc să-mi exprim nemulţumirea (şi mai ce?) uhm,...şi părerea de rău că nu am fost deşiii aş fi dorit.

În schimb felicit pe toată lumea care a participat şi poate găsesc cât mai multe articole scrise despre ce anume s-a întâmplat acolo.

Dar cum evenimentele cele blogărelnice nu se termină aici. Sperând totuşi că poate, poate ajung şi eu la unele, anunţ că mai urmează:

  1. GreenBizForum, Editia a 6-a 20 Octombrie 2011 - Bucuresti
  2. Zilele Biz, Editia a 10-a 7-11 Noiembrie 2011 - Hotel Howard Johnson, Bucuresti
  3. Social Media Snow Camp 1-4 Decembrie 2011 - Paraul Rece
  4. Social Media Summit Cluj, Editia a 2-a 14 Decembrie 2011 - Cluj




marți, 11 octombrie 2011

Hashtag

Deci, da. Sunt mandra de mine. Am initiat un nou hashtag ( #princonstantamea ). Pentru ca tot este #PrinBrasovulmeu, si locuitorii de la malul Marii Negre merita sa aiba un hashtag pe twitter.

Asa incat imi doresc ca, toti constantenii sa-l poata folosi. Vreau sa-l fac un WorldWide desi e practic imposibil.


Oricum, pentru toti twitter-ii aveti la dispozitie #princonstantamea sa va faceti de cap, controlat insa.

vineri, 7 octombrie 2011

Minunatul meci şi meciul minunat

Da, ştiu că este meciul meciului.... România...Belarus sau Bosnia sau cu cine o juca
( Ceva cu B în orice caz ) şi mai ştiu că toţi sunteţi atât de încântaţi...atât de orgasmaţi de " ia uite domne mai joacă şi băieţii ăştia o tură, mai dau cu picioru'n minge ". Ce doresc să spun este că oricum fotbalul românesc nu mai e nimic, nimic dar absolut nimic din ce a fost şi cu atât mai puţin din ce se aşteaptă a fi. Şi, deasemenea, nu contează sub ce nume este echipa oricum jucătorii nu vor fi niciodată vreun Kaka, Ronaldo, Ronaldinho sau alţii de ziceţi tot voi că sunt buni.

Aşa că, eu cred că vă obosiţi degeaba să vă uitaţi la meci, să urlaţi şi să vă măcinaţi sufleţelu' ăla instabil (specific bărbătesc) pentru că oricum România nu va câştiga meciul. Şi asta nu pentru că ăia ori fi nişte buni, ci pentru că noi suntem naşpa...oricum ăia pot fi oricine, noi tot n-o să câştigăm.


Eu asta cred. Dar voi? Ce părere aveţi despre fotbalul românesc?

marți, 4 octombrie 2011

Am un blocaj inspirationalo-bloggerelnic. asa cam cum e blocajul renal dar altfel. de fapt e la fel de grav dar nu se resimte atat de puternic asupra mea ca persoana, ca fiinta ganditoare si umblatoare. si daca ma gandesc mai bine...se resimte, se rasfrange asupra blogului meu deci a existentei mele in dimensiunile astea, in universul asta aproape realistic.


am asa un lapsus imaginational vecin cu pierderea cunostintei, ... o stare ce frizeaza Alzheimerul .

ca si cum mi s-a administrat o injectie de-aia de.....pentru deconectarea aparatelor pe baza carora functioneaza imaginatia mea.

este un vid cenusiu si cetos,....

luni, 3 octombrie 2011

:)

Mă tot gândesc cum anume să încep să spun despre asta. Să fie pur şi simplu...sauuu... nu?

Ideea este că pentru moment mi se pare absolut imposibil să fac ceva în legătură cu dorinţa mea...cea legată de social media. Dar nu pentru că nu aş vrea, ci pentru că nu pot. Mă simt atât de legată de mâini şi de picioare că nu pot nimic, nimic.


da' cum ar fi să,...uhm....să nu mai vorbesc despre asta.

Okkkaaaayyyy..... gata. gata. nu mai vorbesc despre asta. o să tac şi am să...am să încerc.

duminică, 2 octombrie 2011

Da,.... este Octombrie. si incep sa fiu din ce in ce mai speriata. de fapt nu speriata e cuvantul, ci stresata. si ma gandesc daca oare, printre altele, chiar merita sa ma streseze atat subiectul. dar n am sa magandesc. oricum nu am ce pierde , oricum nu poate fi.si daca va fi atunci ura mie! si-atat.


si am sa imi promit ca nu va mai fi nevoie sa ma stresez atat. daca este bine, daca nu. nu. Totusi este deja 1 an si 3 luni... aproape.

Oricum...o sa fie bine