miercuri, 27 martie 2013

27 martie

Zațul se odihnește pe fundul ceștii.
E uscat, și dacă voiai să-mi ghicești în cafea,...
trebuia să o răstorni cu susul în jos -
acum e prea târziu.
Nu am să mai aflu niciodată dacă tipul M se gândește la mine.
Oare ar merge și cu frunze de ceai verde?
Dar nu-mi place ceaiul verde...
prefer Earl Grey de portocale cu miere
sau o infuzie de timp liber, ceva energie, parfumuri fresh,
plimbări prin parc, un job demențial și doar un strop de romantism.

luni, 18 martie 2013

Luăm o pauză

     Iacătă că am încheiat târgul de produse handmade pe care îl plănuisem, a fost cel mai mare târg - din punct de vedere al numărului de participanți - din județul Constanța. Trebuie să spun că am cunoscut o mulțime de oameni frumoși care fac lucruri frumoase și că, în sensul organizării altor târguri, deja mi-am creat oarecum o imagine de ansamblu și am căpătat o oarecare experiență.

     Pe de altă parte mi-am permis puțină relaxare și, ca să fie totul perfect, am început un nou serial pe care îl urmăresc cu o încrâncenare splendidă - Lie to me. Despre acesta nu am să spun decât că în esență spune un singur lucru: Oamenii mint. Toți. (Pe același principiu ca cel al lui House), doar că diferența care îmi stârnește curiozitatea și atenția este că orice minciună se poate descoperi numai privind gesturile, microexpresiile cuiva. Ba chiar mi-am făcut și o bibliografie pentru a urmări îndeaproape fenomenul. Sunt încântată peste măsură.

     Și, să nu uit, am să merg la un eveniment numit ”
” în data de 20 martie, eveniment despre care voi relata cu lux de amănunte pentru că sigur-sigur va fi pe placul și interesul vostru.