Despre mine

Bună!

Mulțumesc că ați ajuns și pe această pagină, dedicată mie...

     Sunt Nelida, sunt din Constanța, în prezent locuiesc în București. Am terminat licența la specializarea Jurnalism a Universității ”Ovidius”, iar acum urmez masterul Comunicare în Campanii de Relații Publice și Publicitate din cadrul Universității „București”.

În 2011 M-am ocupat de organizat Schimb de cărţi în Constanţa, (proiect pe care l-am resuscitat după 3 ani de sucombare) din ianuarie până în septembrie perioadă în care am avut posibilitatea de a cunoaşte o grămadă de oameni minunaţi şi de a avea câteva apariţii televizate şi în presă.

Începând cu luna decembrie a anului 2012 am pornit o campanie de promovare a tinerilor scriitori constănțeni, campanie ce mi-aș dori să nu rămână doar un proiect pe plan local.

În 2013 am fost responsabilă cu organizarea și desfășurarea unui târg de produse handmade numit ”Tomis Handmade Fair”, organizând 3 ediții.

În 2014 am scris în ziarul Ziua de Constanța. În același an am organizat două expoziții de pictură și fotografie în Barissimo Cocktail Bar din Constanța.

Din 2015 m-am mutat în București și am început o serie de colaborări, am participat la evenimentele organizate de Evensys și Revista Biz, la unele dintre ele am fost colaborator pe parte de Social Media, la altele am fost blogger oficial.

Dacă doriți să mă contactați mă găsiți pe Facebook și pe nelida.mustafa ( @ ) gmail.com