sâmbătă, 14 septembrie 2013

Gândurile mele - către cititorul meu nr 1

Știi cum îmi e totul în cap acum? - haos. Sunt stresată și vreau să fiu perfectă pentru toți. Fiecare așteaptă câte ceva, iar eu nu sunt în stare să ofer nimic. Mă simt inumană, mă simt rece-sloi. Nu e nimeni care să îmi topească ghețarul de pe inimă. Nu e nimeni care să mă facă să uit din lucrurile urâte care mă înconjoară.

Mi-a scris cineva că îi era dor să îmi citească gândurile. Eu... aș vrea să fi fost tu. Sper, cred că ești tu. Dacă erai tu... scrie-mi, dă-mi un semn. Așa știu că auzi, că aproape-simți și aproape-înțelegi ce-ți spun.

Am conclus că ne bem cafeaua dimineața împreună. Așa aș vrea. Mi-e frică. Urăsc să îmi exprim fricile, să mă gândesc la ele și să îmi dau seama că singurul mod de a le face să nu mai existe este să te văd. Nu vreau. Dacă nu ești așa cum cred eu? Dacă ești așa cum ai spus tu - un ”normal”, fiind un termen abstract, desigur. Dacă nu ești cu adevărat TU cel de care m-am îndrăgostit? Dacă se poate întâmpla să nu îți plac? Pentru că acum nu știu sigur, dar... am așa o fărâmă de încredere că poate-poate...poate în capul tău mă placi așa, fără să mă vezi. Dacă se termină totul fără să fi început?

MdM-ule rău, (nu-ți mai zic ”broscoiule”, deși așa îmi vine)... om rău ce ești! Ajung să te urăsc și să te iubesc în același timp și jur că nu-I normal!!!!!!!!!!

Aș vrea să fii tu cel care vede, aude și simte tot, dar mai presus, aș vrea să fii cel care înțelege tot fără să îi mai explic. Aș vrea să fii tu cel care să fie Mr. Big al meu, să fie dragostea aia năbădăioasă și întotdeauna cu happy-end.

Dacă nu erai tu? Deși părea... genul tău de scris. Părea... tiparul tău: literă mica la începutul propoziției, fără diacritice... și punctele alea de suspensie nu prea păreau ale tale, nu ești genul de om care să rămână fără cuvinte.Eu, în schimb, sunt. Se poate și pentru că sunt femeie și tu știi cum suntem noi,  dramatizăm.

Te-ai oprit din scris. Mai ales din scris pentru mine(sper eu). Ai revenit în realitatea ta urâtă și plictisitoare.

Hai cu mine! Hai cu mine unde vom fi doar noi, promit. Unde ai să îi poți vedea pe toți de sus, unde-ai să râzi cu gura până la urechi din orice nimic. Pentru că nu vei mai avea griji și pentru că vei fi cu mine. Haide!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!