sâmbătă, 10 octombrie 2015

Cum e Bucuresti,...cum a fost Webstock... daca tot m-ati provocat

Sunt aici din octombrie, dar jur ca nu are cum sa fie mai bine,

E fain, e asa cum imi place mie, aglomerat, plin de oameni care se uita prin tine si indiferent cat ai fi de ciudat nu te privesc cu ochi critic si nici nu te judeca.
Este genul meu de oras, in care se intampla atat de multe lucruri incat mi-e greu sa le cuprind pe toate.

Am fost la Webstock, nu am scris despre asta... nu pentru ca nu mi-a placut, ci pentru ca am intalnit prea multi oameni faini cat sa-i cuprind intr-un articol... oricum ar fi el.

Ca si parteneri au participat: Enel, Raiffeisen Bank, HP, McDonald`s, Staropramen, Gerovital, McVitie`s, Intel si Coca Cola.

Da, am fost la Webstock si-a fost fain. Era atata lume noua, dintre cei pe care nu-i stiam de prin blogging... insa am avut destule figuri cunoscute de recunoscut.

Prima parte a conferintei s-a desfasurat intr-o sala imensa unde abia puteai face poza scenei si celor de pe ea... A fost foarte fain sa stii ca toti oamenii de-acolo sunt activi in online-ul romanesc,...asta pentru ca in spatiul acela pareau extraordinar de multi!!!

Pauzele au fost un rasfat in care ne-am fotografiat in cabina de poze-instant a celor de la Coca-Cola, ne-am delectat cu bunatati castigate de pe la standurile McCafe ori McVitie`s iar holurile forfotau continuu de oameni.

Urmatoarele workshopuri s-au desfasurat in aceeasi sala, insa impartita in trei. Imi pare tare rau ca s-au desfasurat simultan altfel jur ca m-as fi dus la toate!

In aceeasi seara a fost decernarea premiilor PR Awards si petrecerea din centrul vechi, pe care eu cu regret le-am ratat.

Webstock nu a fost doar un eveniment in care au fost cuprinsa o gramada de branduri faine,...ci a fost un trigger. Pentru mine cel putin. Erau atatea fete si femei frumoase, bloggerite de make-up, fashion, atatia barbati faini, imbracati elegant cu bloguri mai mult sau mai putin de nisa...

 Websock mi-a deschis redeschis apetitul pentru blogging, pentru evenimente, si acum, ca tot sunt intr-un "univers" nou... am tot timpul din lume sa-l descopar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!