luni, 25 ianuarie 2016

Ce facem in weekend?

M-am decis sa fac o serie de evenimente la care m-as duce ... ori.... ne-am duce in weekend si nu numai!

Asadar, in aceasta vineri avem

1. Gala premiilor Confreria Vinului

Dragi prieteni ai vinului,

Va invitam vineri, 29 ianuarie, ora 18.00, la cea de-a doua editie a Galei Premiilor Tastevin – Confreria Vinului.
Dupa mai bine de 300 de vinuri degustate de catre aproximativ 200 de jurati, vor fi decernate premiile:
* Best Wine Entry Level
* Best Wine Middle Level
* Best Wine High Level
* Best Wine High End
* Vinul anului 2015
* Crama anului 2015
* Premiul Special Oldteam
* Premiul Special Zexe
Plus alte 64 de diplome și premii pentru vinurile cu note peste 8.

*** Participarea nu implica niciun cost si se face DOAR pe baza de rezervare confirmata la adresa de mail florin.chitu@oldteam.ro sau pe facebook prin mesaj privat***

Tastevin - Confreria Vinului este cea mai completa degustare de vinuri romanesti non-retail.

Evenimentul este sustinut de firma de distributie Old Team, reprezentata de Florin Chitu, si gazduit de lantul de restaurante Zexe. ZEXE se defineste ca o initiativa de restaurare a Gastronomiei Romanesti. Grupul propune termenul ZEXE ca fiind o parola, o cheie de acces catre o Romanie Gastronomica posibila. Restaurantul Zexe Zahana a fost desemnat ani la rand, de catre Restograf si Food&Bar Magazine, ca fiind cel mai bun restaurant cu specific romanesc din Bucuresti.

La Tastevin – Confreria Vinului 2015 s-au degustat peste 300 de vinuri autohtone de catre 200 de jurati, dintre care jurnalisti si degustatori de vin, somelieri, manageri HoReCa si pasionati de vin. Datorita rigorii si complexitatii evenimentului, degustarile au avea loc in fiecare zi de luni a saptamanii, din septembrie, pana in decembrie 2015.

Cu o gama larga de vinuri participante, serile de degustari au impus un standard ridicat pe piata romaneasca de vinuri si au creat un mediu competitiv in care podgoriile romanesti se pot dezvolta prin feedback de la an la an.


Mai multe detalii aici


2. Devino regizorul propriei vieti


Poti deveni regizorul propriei tale vieti, dar pentru aceasta e necesar sa cunosti actorii si scenariul filmului interior!

Te invitam alaturi de Irina Cepreanu la o serie de sesiuni de dezvoltare personala originale, in care te vei descoperi si redescoperi. Si iti vei pune in aplicare dorintele pe care le tot amani. Vei avea ocazia sa te reconectezi cu propriile resurse interioare, sa inveti tehnici de autoevolutie si sa te armonizezi pentru a face fata incercarilor.

Desenul, mastile, teatrul si alte tehnici de art-terapie sunt parte din aceste intalniri cu tine insuti. Jucand cu masti, culori si costume intri intr-o lume magica in care vei avea parte de muzica, arta si personaje de poveste.

PRIMII 5 înscrişi la curs primesc cadou din partea Editurii TREI o carte de dezvoltare personala şi inter-relaţionare din colecţiile de psihologiebit.ly/1ZmjZor şi #lifestyle bit.ly/1n1zZAz.

Program:

29 Ian – Acceptarea/neacceptarea componentelor umbrei prin masti

12 Feb – Comunicarea sentimentelor dificile prin desen

26 Feb – Explorarea copilariei si a relatiei cu ceilalti prin povesti

11 Mar – Relationarea cu celalalt, sau cu echipa prin lucru corporal

25 Mar – Explorarea masculinitatii/feminitatii si a arhetipurilor prin modelaj

8 Apr – Constructia visului personal prin colaj din diferite materiale

Irina Cepreanu este trainerul sesiunii de ateliere si psiholog experimentat, specializat in psihoterapie analitica jungiana, art-terapie, cu formare in Psihoterapie Experientiala, Analiza Personala si Somatoterapie.

* Pretul complet pentru cele 6 sesiuni ale programului este de 190 euro.

Afla mai multe si inscrie-te aici: bit.ly/1RzhSid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!