joi, 29 iulie 2010

S.O.S. Bancomat BRD needed

Era ziua mea de cumpărături...în toată regula.Numai căăă...Domnu' N. nu-şi golise cardul,deci no cash.Aşa încât am căzut la un acord comun,şi-am câştigat(asta înseamnă că pot să cheltui cât consider eu de cuviinţă)...având în vedere că îl folosesc de muuult muult muult mai multe ori decât însuşi posesorul.Următorul pas: l-am vârât în poşetă.


Toate bune şi frumoase până când m-am gândit eu că s-ar putea ca nu toate magazinele să aibă cititoare de card.
Şi deci cu Alice lângă mine am bătut tot centrul istoric,şi toate aleile cu magazine geniale în ideea de a găsi un amărât de bancomat BRD.

Iar cănd în sfârşit l-am găsit a trebuit să stăm încă jumătate de oră după o dihanie de 2 metrii şi 150 de kilograme care a scos bani de pe vreo 3 carduri...ca să aflu că bancomatul nu mai dispune de bani.

Da' de ce mama dracului nu se pot amplasa mai multe bancomate fix prin locurile mai des circulate ,cum ar fi...pe lângă vreun mall sau pe lângă vreun supermarket sau d'astea.

Bineînţeles că s-or găsi deontologi să spun
''Da' de ce nu te-ai dus la sucursală să scoţi bani din bancă,direct?'' Că cică de...aşa e mai business acum...

Mda...deşi nu ştii dacă a mai observat cineva că sunt mai multe sucursale decât bancomate.
Dar în general nu scot bani direct din bancă din simplul motiv că nu s-a găsit dată în care incompetentele alea de la ghişeu să nu mă enerveze iar eu să nu mă cert cu ele.Şi în plus au comisionul mai mare decât la bancomat.

Şi-atunci de ce să mă duc eu la o una care-i neregulată bine şi-i ciufută să mă scutesc de niste nervi şi de ceva mai mulţi bani luaţi în plus,drept comision.

Aşa deci am pus mâna pe telefon şi l-am chemat pe Domnu' N. să ne deplaseze cu maşinuţa până la cel mai apropiat bancomat(indiferent prin ce parte a oraşului era)pentru ca...mai apoi să ne însoţească la cumpărături.Genial!P.S.: Mi-am cumpărat o rochiţă roşie fără bretele cu floricele,vaporoasă cu care-mi şade tare bine.Lui Rayan i-a plăcut mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!