sâmbătă, 5 februarie 2011

Ce fac fetele când se duc la baie?

O întreagă lume masculină se întreabă despre ceea ce fetele au jurat tacit să nu dezvăluie niciodată,şi anume care sunt dedesubturile procesului care începe cu un simplu  "Noi mergem până la baie".

Câţi juni primi nu au privit cu uimire cum jumătate din scaunele clasei se golesc,şi o mică armată de fete pleacă,păşind încrezător ,spre baie?Câţi nu şi-au pierdut răbdarea părăsiţi într-un colţ,ţinând un pardesiu şi o poşetă(evident,incompatibile cu oropsitul cărăuş)şi privind disperat în zare?

Câţi nu şi-au văzut mamele,surorile,mătuşile,prietele,bunicile(?) intrând graţios ,secretos în încăperea evident destinată vizitării în grup,la care ei nu au niciodata acces?

Baia fetelor,da.Ei bine,aici se închide uşa.Toate băile de fete sunt,în hărţile lumii,nişte puncte şterse.Aici se termină harta.Hic sunt dracones(Adică "aici sunt dragoni")

Universul de dincolo de baia fetelor este păzit de un Cerber fioros care,de regulă,nu se străduieşte să pară mai interesant decât omologul său atârnat de uşa băii băieţilor,dar care este cât se poate de diferit.

Omuleţul în fustiţă este cu totul şi cu totul diferit.Omuleţul în fustiţă,se ştie,face orice ca să-şi apere teritoriul.

Muşcă,scalpează şi dă foc intruşilor.Zic să nu încercaţi a vă apropia.Asta aşa,prieteneşte.

Însă noi avem intrare liberă,fiindcă,e un lucru deja ştiut,nimic nu este mai presant decât nevoia unei fete de a merge la baie.

Nu vă imaginaţi,rogu-vă, că sunt capricii!Baia noastră(pe lângă faptul că e roz.Roz orbitor,că  doar tot ce este legat de femei e roz şi îţi ia ochii,nu?) este echipată ,după caz ,cu parfumuri,machiaje,ondulatoare de păr şi de gene(da,sunt două lucruri diferite),sclipici,reviste,ciocolată,colume de poezii,tutuuri şi păpuşi.

Vă întreb eu pe voi: Credeţi că vreo fată pe lumea asta poate să treacă pur şi simplu pe lângă toate acele lucruri fără să simtă nevoia să le testeze?

În această atmosferă propice,ne pune la cale planul de stăpânire a lumii.Ne gândim cum să vă chinuim ,cum să vă umilim,cât să vă târâm prin magazine,cât de înţepate să fim.Nu pot să dau mai multe detalii,pot doar să vă spun că ne iese al naibii de bine.

Dar,trecând la ceea ce la înteresează pe voi,pe fapt:răspunsul este DA,vorbim despre voi.Mai toate conversaţiile(după ce am trecut de recenzia fiecărui obiect din camerp şi,bineînţeles ,de complimentarea înflăcărată a hainelor tuturor celor din încăpere) se învârtesc în jurul vostru.

Până să vă umflaţi în pene prea tare,vă anunţ că nu e de bine.Baia este locul unde,de obicei,toate tipele fac front comun în încercarea de a o convinge pe cea de care vă place că sunteţi nesimţiţi,nepoliticoşi,patrupede,că nu o meritaţi şi vă străduiţi degeaba.

Vă sfătuiesc să vă purtaţi frumos cu noi după ce ne întoarcem de la baie.MAI ALES după ce ne întoarcem de la baie.

Cam atât pot eu să vă spun(fără a da totul din casă).Desigur,locul acela este mult mai complicat decât credeţi şi decât pot reda eu în doar câteva cuvinte.

Aveţi oricând posibilitatea de a crede că fetele fac,la baie,cam tot ceea ce fac şi băieţii.Doar că baia noastră miroase mai frumos,atâta tot.


Da,îmi cer scuze.Am avut impresia că am scris la începutul articolului.Mi-a plăcut articolul enorm de mult şi m-am tot ţinut să-l scriu aici.Nu este în totalitate,e semnat "mai vino iar în baia noastră mică" şi se află în totalitate scris...hmm unde...stai.ah!aici.

http://academiadegashca.catavencu.ro/2011/01/12/ce-fac-fetele-cand-se-duc-la-baie/

3 comentarii:

 1. Da ... pacat ca ai uitat de pompoanele roz... Si totusi te-ai intrebat ce fac baietasi cand merg la baie ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-e teama ca acest text nu-ti apartine, a fost publicat acum 3 saptamani aici: http://academiadegashca.catavencu.ro/2011/01/12/ce-fac-fetele-cand-se-duc-la-baie/
  Cred ca mai bine il stergi sau postezi si de unde l-ai luat.

  RăspundețiȘtergere
 3. ceva asemanator am vazut si pe Men vs Women,dar postarea ta e mai ok

  RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!