miercuri, 20 iulie 2011

EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE - curs acreditat CNFPA, Sibiu, 21 – 24 iulie 2011

OFERTA LUNII IULIE : 550 RON/ pers !

ULTIMELE ZILE DE INSCRIERE !

Centrul DOCTUS va invita la cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - cod COR 241948. Cursul acopera tematica necesara pentru scrierea unei cereri de finantare si implementarea proiectului.
In plus, beneficiati GRATUIT in cadrul cursului de modulul " ANALIZA COST-BENEFICIU IN ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE" !

Cursul se adreseaza companiilor private care doresc dezvoltare cu propriile forte prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor de perspectiva, respectiv membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor obtine competente/ abilitati specifice necesare scrierii unei cereri de finantare pentru un proiect de succes:

1. Pregătirea elaborării proiectului;
2. Documentarea în vederea realizării proiectului;
3. Stabilirea parteneriatelor ;
4. Elaborarea proiectului.Cursul avand un puternic caracter practic, aplicativ, va da posibilitatea conceperii unui proiect viabil pornind de la scopul si obiectivele dumneavoastra privind proiectul. Veti beneficia de experienta practica a trainerilor DOCTUS, care au rolul de a va consilia si indruma prin proceduri legislative si va vor raspunde intrebarilor aferente.

Tematica cursului:

1. Identificarea surselor de finantare

2. Finantare/ grant

3. Echipa de proiect

4. Definirea elementelor de baza ale unui proiect: analiza nevoilor, stabilirea obiectivelor, stabilirea rezultatelor, definirea activitatilor. Elaborarea cererii de finantare : studiu de fezabilitate si/ sau memoriu justificativ. Analiza cost-beneficiu: analiza economica, analiza financiara, analiza riscurilor.

5. Planificarea activitatilor proiectului

6. Planificarea bugetului

7. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect

8. Evaluarea si monitorizarea proiectului

9. Relatia cu finantatorul

10.Implementarea proiectului.Perioada de desfasurare: 21 - 24 iulie 2011.

Cursul se finalizeaza cu examen de absolvire, in urma caruia se vor elibera certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Termen limita de inscriere: 21 iulie 2011, ora 10.00Taxa de participare : 650 RONOFERTA LUNII IULIE : 550 RON/ pers, include :*taxa de inscriere; • livrarea trainingului; • suportul de curs; • asistenţa tehnică pe parcursul realizării aplicaţiilor practice acordată de trainerii DOCTUS;• examenul si eliberarea certificatelor; • pauzele de cafea.IMPORTANT ! Numarul locurilor in grupa este limitat si de aceea inscrierile se pot finaliza inaintea datei limita de inscriere! Inscrierea se face in ordinea primirii formularelor de inscriere ! INSCRIE-TE ACUM prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE on line !ATENTIE !

Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata: societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.Locul de desfasurare: sediul - Centrul DOCTUS - Sibiu, str. Marasti nr. 1AInscrierea este finalizata in urmatoarele conditii:

1. formularul de inscriere completat si trimis on line (de pe site-ul nostru) 2. achitarea taxei de inscriere de 200 RON (care se scade din taxa de participare)

3. copie C.I. – vezi date contact pe site

4. copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita – vezi date contact pe site.CONTACT:

Centrul DOCTUS

Sibiu, str. Marasti nr. 1 A

Tel/ Fax: 0269-211222

Mobil: 0748-120963; 0752–076107

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!