vineri, 25 martie 2016

Descoperă oportunităţile antreprenoriatului românesc în 2016!

Fiecare antreprenor îşi propune să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a transforma afacerea pe care o conduce într-una de succes.

ADN Antreprenor este evenimentul care prezintă profilul antrepenorului român şi nişele în care s-au dezvoltat în ultimii 20 de ani afacerile antreprenoriale. În cadrul conferinţei vor fi dezbătute şi cele mai eficiente strategii de dezvoltare precum şi provocările şi oportunităţile pe care le oferă mediul de afaceri românesc în 2016, chiar de la antreprenorii care şi-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului.

Conferinţa reuneşte nume puternice din domeniul de business din România, antreprenori, specialişti şi consultanţi. Dintre speakeri amintim pe: Radu Timiş, Preşedinte, Cris Tim; Cristian Constantinescu, CEO, Noriel; Felix Tătaru, Preşedinte-fondator, GMP Group; Mihai Panfil, Owner, Origo; Cristian Logofatu, Co-Founder, Bittnet Systems; Andrei Popea, General Manager, FIVE’S Internaţional, Liviu Nistoran, CEO & Founder, Evolio şi Florian Neagu, Director adjunct, Direcţia Stabilitate Financiară, BNR.

Evenimentului ADN Antreprenor este organizat de echipa revistei Biz pe 30 Martie, la Athénée Palace Hilton, Bucureşti.

Mai multe detalii despre program şi speakeri regăsiţi pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor. Pentru detalii şi acreditări de presă, va rugăm să ne contactaţi la adresa de email: lelia.petrescu@revistabiz.ro.


***
Despre Biz
Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă abordări unice asupra mediului de afaceri local şi internaţional. Lansată în 2000, Biz este prima revistă de afaceri din România care a schimbat printul românesc prin importante premiere jurnalistice şi proiecte speciale.
Cu o apariţie bilunară, revista are ca public ţintă manageri, antreprenori şi profesionişti ai mediului de business.
În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat legendarul premiu  Red Dot Design Award pentru coperta Biz Singapore, la cea mai prestigioasă competiţie internaţională de design.
Revista Biz se distribuie în zonele urbane din ţară, fiind disponibilă în reţelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioşcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porţi de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) şi reţeaua de benzinării Agip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!