Restaurantul La Nuci, restaurant cu o traditie de aproape un
sfert de veac, va invita sa incercati ultimele preparate denumite generic –
Specials of the Week. Preparatele le puteti gasi in locatie pana la finalul
lunii aprilie.
Supa crema cu rosii
coapte din gradina si ardei copti;
Aripioare de pui ca-n Texas servite
cu cartofi prăjiţi;
Chifteluţe de pui şi creveţi cu
salată picantă de gulie şi morcov in sos de mango cu chili;
Noodles de pui
cu legume si ulei de masline bio presat la rece;
Din secretele
gastronomiei fusion
Stiati ca Chinezii consumau fidea (noodles) inca din anul 3000
i.Hr., in provincia Qinghai. La acea vreme, fideaua antica chinezeasca se facea
din mohor si mei. Nu promit ca o sa gasiti reteta din China, nici n-ar fi
recomandat, dar noodles-ul cu pui la restaurantul
La Nuci contine
doar legume crescute organic si cea mai buna fidea.
Stiati ca rosiile coapte contin enzime si alte
substante active care ajuta muschiul cardiac? Concret, cerrcetătorii de la
universitatea din Verona cred că roşiile preparate in diferite moduri, ajuta
inima sa pompeze sange si contribuie la eliminarea toxinelor. Rosiile preparate
in supe creme sau sosuri reduc ingrosarea arterelor iar cele mai sanatoase
rosii coapte fara alte stimulente le gasiti in noua reteta La Nuci.
Si pentru ca preparatele nu merg “pe uscat”, aici gasesti de la “vinul casei”: dulce, demidulce, sec şi
demisec, până la coniac, rom, whiskey irlandez, scoţian sau American şi alte
tipuri de alcool. Restaurantul La Nuci ştie să-ţi recomande mâncarea potrivită
cu băutura potrivită, cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice.
Ingredientul secret – Uleiul de masline BIO presat la rece
Uleiul de masline LA NUCI este un produs BIO dintr-un motiv foarte simplu, este
presat la rece. Ce inseamna aceasta tehnologie? Fructele cu frunze se introduc
intr-o cuva speciala unde rezulta o pasta densa prin strivire si centrifugare.
Uleiul LA Nuci este un ulei extravirgin, cu o aciditate de sub 0.3% si asta
datorita faptului ca in procesul de fabricatie nu se folosesc chimicale sau
alte substante catalizatoare nenaturale.
Concret, pentru obtinerea
unui litru de ulei sint necesare in jur de cinci kilograme de masline, iar
metoda de presare la rece permite mentinerea gustului, a culorii si valorilor
nutritive, uleiul de masline fiind singurul ulei ce poate fi consumat imediat
dupa extragerea din fruct.
“Incercam sa satisfacem zilnic cele mai
exigente dorinte ale clientilor nostril si reinventam meniul pentru ca La Nuci
crede ca o masa adevarata are nevoie de un plating creativ si de o explozie de
arome. In 25 de ani am facut fata multor provocari dar nu ne oprim aici. In plus vorbim de un concept fusion cooking
pentru ca trebuie stiut -Carnatii, muraturile, uleiul casei, sosurile,
prajiturile, painea si, piesa de rezistenta a verii – Inghetata toate sunt home
made. Asta e cea mai mare dovada de incredere fata de client pentru ca si eu si
familia mea servim aceleasi preparate pe care le servesc si clientii pentru ca
aici locuim, aici e casa noastra” ne-a
marturisit– Bogdan Cristea, manager al localului.
Despre
Restaurantul La Nuci
Restaurantul
"La Nuci" are în spate o poveste de-o varsta cu
sfertul de veac. De la preparate tradiţionale
româneşti precum ciorba de burta, mici, sarmale, fripturi de berbecuţ, vită sau
pui, până la delicatese exotice din zona Mexicului, Italiei, Spaniei sau
Chinei.
În plus, chefii restaurantului La Nuci vă oferă
începând cu acest an şi delicii culinare are bucătăriei moleculare şi preparate
pregătite pe echipamente de ultimă generaţie – sous-vide pentru cărnuri,
deshidrator de fructe pentru deserturi formidabile şi ultima generaţie de
aparate pentru gelaterie ca în piaţetele din Roma. "La Nuci" nu este
doar un restaurant, e o călătorie fulminantă pentru arome, gusturi şi senzaţii
umami, care te vor face să revii de fiecare dată ca să încerci cel puţin un
preparat nou în fiecare zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!