vineri, 26 mai 2017

Despre ritualul meu zilnic de îngrijire a feței

     Vă rămăsesem datoare cu un articol despre kit-ul NovAge pe care il primisem cadou de Paște. Așa cum vă povesteam, aflasem de noile produse NovAge by Oriflame și chiar îmi doream și eu unul, motiv pentru care prietena mea m-a invitat la o testare gratuită a tenului în urma căreia am descoperit care dintre cele 4 tipuri de kit mi se potrivește. Principalele probleme cu care se confruntă  tenul meu sunt : lipsa luminozității, deshidratarea pielii și pori cu aspect mărit. Așadar, cel mai indicat set pentru mine este cel dedicat persoanelor 20+.


Trebuie să încep prin a vă spune că NovAge mi-a schimbat rutina de îngrijire a tenului și mi-a demonstrat că pașii pe care îi urmam eu înainte nu erau cei corecți. Ca să înțelegeți despre ce este vorba, vă voi descrie produsele și utilizarea lor:

    Pasul 1 – Gelul de curățare + Loțiunea tonică
Așa cum știți, gelul de curățare nu trebuie să lipsească din ritualul vostru de îngrijire. De ce? Pentru că produsul în sine este destinat curățării celulelor moarte de la nivelul tenului, acumulate pe parcursul unei zile/nopți. După clătirea gelului, intervine acțiunea loțiunii care are rolul de a tonifia tenul prin reglarea pH-ului și închiderea porilor.

    Pasul 2 – Îngrijirea zonei din jurul ochilor
Eu una omiteam până acum această etapă, ce-i drept, iar  kit-ul a fost un „wake-up call” prin modul lui de acționare. Prima aplicare am simțit-o oarecum mentolată, deși compusul din care este alcătuită crema nu are niciun fel de extracte pe această bază. Explicația este una simplă: pielea din jurul ochilor este ceva mai specială și are nevoie de hidratare. La contactul cu pielea, produsul începe imediat să „lucreze” și de aici și senzația de ușoară răcire.  Totodată, crema vine cu un applicator special creat pentru această zonă sensibilă.

     Pasul 3 – Serul de luminozitate
Serul este special formulat pentru a amplifica efectul cremelor de zi și de noapte și pentru a oferi pielii un impuls instantaneu de strălucire.
În ceea ce mă privește, experiența mea cu acest ser (combinat cu efectul cremei de ochi ) a fost una incredibilă. „Perechea minune” Cremă de ochi +  ser a reușit să îmi șteargă de pe față urmele orelor nedormite din ultima vreme.

     Pasul 4 – Crema de zi/noapte   
Crema de zi asigură hidratare și protecție antioxidantă de-a lungul întregii zile, pe când crema regeneratoare de noapte hidratează intens și stimulează reînnoirea celulară în timpul somnului. Pentru a fi mai sigură, eu folosesc crema de zi și pe post de bază/primer pentru machiajul zilnic.
Toate aceste etape îmi iau fix 5 minute și pot fi reluate atât dimineața cât și seara. Ca idee, cantitatea din setul NovAge vă ajunge cu aproximație o lună și jumătate în contextul folosirii zilnice.
Trebuie să vă mai spun și că există acest kit pentru segmentele de 20+, 30+, 40+ și 50+.

Dacă v-am făcut curioase și dacă vreți și voi o testare gratuită a tenului luați legătura cu prietena mea!

Bianca Mătușa
0767474667

P.S.: Este foarte drăguță și vă va oferi o reducere la achiziționarea unui astfel de kit. Plus, dacă o întrebați, vă povestește și cum puteți obține un trip în Italia pe baza acestor produse.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!