marți, 6 iulie 2021

Saga Winx : Calea zânelor (recenzie)

 


Winx, după cum cred și sper că știți a început ca un serial animat pentru copii. Așa pornește povestea, cu zâne care au diferite puteri și fiecare stăpânește un element al naturii. 

Acum, de curând, a început să ia amploare fenomenul Winx însă adaptat cumva pentru publicul un pic mai matur. Serialul cu același nume difuzat pe Netflix are foarte multe vizualizări și este în trend de ceva timp. 

Cartea este scrisă în aceeași idee ca și serialul: eu vă recomand să citiți cartea înainte de a vedea serialul. Ceea ce pot să spun este că nici cartea și nici serialul nu vă vor dezamăgi. Fiecare detaliu, fiecare etapă și fiecare acțiune menționate în carte se regăsesc și în film,... Sau viceversa cum vreți voi. 

Pot să spun că am citit-o într-o zi, este genul de carte care te ține cu sufletul la gură și care nu te lasă să respiri până nu o termini. Te duce într-o lume adolescentină, într-o școală de magie unde fiecare dintre feluritele tipuri de zâne învață să își controleze emoțiile și să le canalizeze spre vrăji puternice. 

Deși nu mă omor după genul SF și nici Fantasy, cartea și serialul m-au făcut să mă detașez de cotidian și să mă implic emoțional în povestea Winx.

Înainte de orice, înarmați-vă cu o pungă de floricele, o apă și lăsați emoțiile să vă ghideze! 


Această recenzie a fost posibilă cu ajutorul Editurii Corint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!