joi, 29 iulie 2010

S.O.S. Bancomat BRD needed

Era ziua mea de cumpărături...în toată regula.Numai căăă...Domnu' N. nu-şi golise cardul,deci no cash.Aşa încât am căzut la un acord comun,şi-am câştigat(asta înseamnă că pot să cheltui cât consider eu de cuviinţă)...având în vedere că îl folosesc de muuult muult muult mai multe ori decât însuşi posesorul.Următorul pas: l-am vârât în poşetă.


Toate bune şi frumoase până când m-am gândit eu că s-ar putea ca nu toate magazinele să aibă cititoare de card.
Şi deci cu Alice lângă mine am bătut tot centrul istoric,şi toate aleile cu magazine geniale în ideea de a găsi un amărât de bancomat BRD.

Iar cănd în sfârşit l-am găsit a trebuit să stăm încă jumătate de oră după o dihanie de 2 metrii şi 150 de kilograme care a scos bani de pe vreo 3 carduri...ca să aflu că bancomatul nu mai dispune de bani.

Da' de ce mama dracului nu se pot amplasa mai multe bancomate fix prin locurile mai des circulate ,cum ar fi...pe lângă vreun mall sau pe lângă vreun supermarket sau d'astea.

Bineînţeles că s-or găsi deontologi să spun
''Da' de ce nu te-ai dus la sucursală să scoţi bani din bancă,direct?'' Că cică de...aşa e mai business acum...

Mda...deşi nu ştii dacă a mai observat cineva că sunt mai multe sucursale decât bancomate.
Dar în general nu scot bani direct din bancă din simplul motiv că nu s-a găsit dată în care incompetentele alea de la ghişeu să nu mă enerveze iar eu să nu mă cert cu ele.Şi în plus au comisionul mai mare decât la bancomat.

Şi-atunci de ce să mă duc eu la o una care-i neregulată bine şi-i ciufută să mă scutesc de niste nervi şi de ceva mai mulţi bani luaţi în plus,drept comision.

Aşa deci am pus mâna pe telefon şi l-am chemat pe Domnu' N. să ne deplaseze cu maşinuţa până la cel mai apropiat bancomat(indiferent prin ce parte a oraşului era)pentru ca...mai apoi să ne însoţească la cumpărături.Genial!



P.S.: Mi-am cumpărat o rochiţă roşie fără bretele cu floricele,vaporoasă cu care-mi şade tare bine.Lui Rayan i-a plăcut mult.

vineri, 9 iulie 2010

Secretul,Loly şi Lyda

Un Trio minunat,nu?(Delicios,ar spune domnul profesor).Dar oricât de încântător ar fi acest 3-în-1 perfect Rayan nu ştie ce vrea când se gândeşte la mine.

Nu sunt Lyda azi.Sunt Loly şi-mi place.Îmi place mai ales că în spatele acestui apelativ încărcat de o senzualitate uşuratică sunt tot eu.

Cu o privire ce denotă o perversitate greu de stăpânit domnul profesor răzbate prin meandrele necunoscutului meu.

Nu.Nu ştie multe.Nu ştie gradul meu de perversitate ascuns sub zâmbetul conturat perfect cu un ruj de culoare trandafirie.

Nu ştie că sunt oarecum bi...dar foarte cuminţică totuşi.
Şi NU ştie că POT(dacă vreau) să mă joc cu mintea bărbaţilor,cu sentimentele lor,şi că aş putea să controlez subconştientul lor fără ca acest lucru să-mi încurce prea tare existenţa.

Dar Rayan mă atrage într-un mod misterios.Este o dorinţă de a mă juca cu el dar fără să-l rănesc(în mod normal nu mi-ar păsa dacă o fac sau nu.).

Simt nevoia să fiu rea,perversă şi totuşi atentă şi finuţă.Să nu-l şochez şi nici să-l introduc în banal.

Îmi doresc să mă cunoască perfect ca Loly,fără să ascundă existenţa şi imprevizibilitatea Lydei.

Cred că ar fi singurul bărbat care ar reuşi asta.

Secretul meu Dulce în mâinile lui este în siguranţă.Sper