marți, 22 mai 2012

Concursul lui Irninis Miricioiu

   Foarte curând am aflat de blogul lui Irninis Miricioiu şi de atunci îl tot citesc... Ideea blogului este foarte interesantă, şi cuprinde pe deplin zonele mele de interes. Este, într-un fel, exact ce am încercat eu să fac pe un alt blog şi nu am reuşit (dar încă nu am renunţaţ, aşa că... :D ). În sfârşit, important este că reuşeşte într-un fel să îmbine tot ce-i bun şi ce-mi place într-un mod în care să nu mă plictisească.
   Tot răsfoind am găsit un concurs foarte interesant, acesta, care pune la bătaie una dintre cărţile pe care aveam de mult în gând să o citesc şi anume "Dragostea pe vremea holerei". Din câte am înţeles, este cartea preferată a lui Irninis. Ba chiar a şi scris un articol în care o recomandă!
   Aşa că, am fost tare încântată şi mi-am spus că trebuie neapărat să fiu printre cei 10 care au dreptul de a se înscrie la concurs. Ba chiar, am curajul să cred că voi câştiga. Promit să anunţ pe toată lumea dacă am câştigat-o au ba. Dar până atunci, ţine-ţi-mi pumnii!

7 comentarii:

 1. Iti spun mult succes la inscriere si sper sa primesti cartea pe care ti-o doresti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca un prim pas inspre castigarea cartii ar fi sa imi scrii numele corect. :) Irninis MIricioiu este numele meu.

  In rest, mult succes si din partea mea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oh, doamne! Imi cer scuze. Te rog sa ma scuzi! Am modificat

   Ștergere
 3. Succes, e o carte care trebuie citita! ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Succes, e o carte trebuie citita! ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Mult, Mult, Mult succes la bac! Iti tin pumnii stransi tare-tare! Sunt convins ca o sa faci o figura excelenta! Deci: BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Vlad (G_XL)

  RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!