duminică, 7 octombrie 2012

Constanţa Fluieră Fault

Am participat la marşul organizat de AIESEC pentru a marca finalul proiectului Constanţa Fluieră Fault de ieri, 06.09.2012 de la ora 14.00. Apoi, am luat parte la workshop-ul despre cultură susţinut în Muzeului de Istorie şi Arheologie din Constanţa.

Să vă spun câteva cuvinte depre Constanţa Fluieră Fault înainte de a vă arăta pozele pe care le-am făcut cu ajutorul prietenului meu, Zetu.












Cei de la AIESEC spune că:

" Proiectul Constanţa Fluieră Fault! (CFF) constituie o iniţiativă îndrăzneaţă care propune atitudini noi, proactive şi dezvoltarea conştiinţei comunitare în sfera responsabilităţii sociale. Inspirat după proiectul Bucureşti Fluieră Fault, AIESEC Constanţa doreşte prin implementarea conceptului CFF să devină un agent al schimbării în oraşul de la Malul Mării. „Faulturile” de pe terenul constănţean vor fi semnalate de către public, care are posibilitatea să le arate cartonaşul roşu pe pagina noastră oficială de Facebook; cele mai importante aspecte problematice vor fi luate în considerare de către echipa CFF pentru evenimentele ulterioare şi marşul final din 6 octombrie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!