luni, 19 februarie 2018

50 de zile înainte de sinucidere - Stace Kramer (recenzie)

Știu, știu că 50 de zile înainte de sinucidere sună ciudat și muribund. Știu că nu e genul de lectura pe care sa îl citească oricine in metrou, dar eu am fost curioasa. E adevărat că mi-a luat o veșnicie sa o termin pentru că mi-a dat o stare ciudată și dubioasă . Însă mi-a plăcut foarte mult. E genul de carte din care e bine sa citești tot și cât de repede poți, că sa nu apuci sa preiei din starea protagonistei.




Altfel, dacă ești un meteosensibil și te lași influențat mai ales de cărți/filme, iar acțiunea te marchează...  Nu o Citi in zilele de toamna ploioasă.
Că să fiu spoiler până la capăt, zic atât: e cu happy ending.


Ce spun alții despre carte:

Gloria McPhin, o adolescenta de 16 ani care traieste in Florida, se confrunta cu probleme existentiale: divortul parintilor, logodna bunicii cu un tanar de 25 de ani, dragostea neimplinita fata de iubitul prietenei ei. Fara sa-si gaseasca locul nicaieri, ea decide sa reflecteze asupra propriei vieti timp de 50 de zile inainte de a hotari daca sa-si ia sau nu viata.

„Potrivit Novaia Gazeta, o mama psiholog, a carei fiica a jucat «Balena Albastra» si s-a sinucis, a studiat ulterior nebunia, incercand s-o inteleaga [...]. In plus, psihologul rus a descoperit ca diverse «calauze» promovau pe grupurile online o carte intitulata 50 de zile inainte de sinucidere, un bestseller scris de Stace Kramer. Autoarea incearca, de fapt, prin cartea ei, sa convinga cat mai multi oameni sa nu recurga la gestul extrem. Cu toate acestea, titlul a fost rastalmacit, iar cele 50 de sarcini pentru utilizatori par a fi inspirate din acest volum.” Adevarul, 15 martie 2017

Alte informații:
Produs publicat in 2017 de Leda
Data aparitiei: Iulie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 688

Aceasta recenzie a fost posibilă cu ajutorul prietenilor de la Libris.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!