vineri, 14 septembrie 2012

Despre oameni şi melci

Duminică, 16 septembrie, ora 19.00 în cadrul cinematografului CityPlex Tomis Mall se desfăşoară proiecţia de gală a filmului "Despre oameni şi melci" în regia lui Tudor Giurgiu, film din care fac parte actorii Andi Vasluianu si Ovidiu Crişan.   

Ce am găsit eu despre film? 1992, Câmpulung Muscel.
Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.
George Petrescu, liderul de sindicat (soţul Anei, tatăl lui Viorel) trăieşte cu o sumă modică lunară, la fel ca toţi ceilalţi muncitori din oraş. Neputând să doarmă, într-o noapte, vede o reclamă la televizor despre o bancă de spermă care plăteşte 50 dolari pentru fiecare donaţie. Aşa îi vine ideea nebunească de a salva fabrica şi locurile de muncă  ale colegilor săi.  Dacă 1000 dintre muncitori îşi vând sperma timp de o săptămână, ar putea strânge suficienţi bani pentru a salva fabrica de la faliment. Aşa, ar putea să dea din nou drumul la producţie şi toată lumea ar avea din nou de lucru.
Aşa că, dacă vreţi să-l vedeţi intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile) numai pe 16 septembrie începând cu orele 19.00.  Rezervari la tel: 0241/483.183 / 86. 

Ne citim după film, când voi reveni cu păreri dar mai ales poze! :D 

Voi aţi văzut filmul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!