joi, 17 februarie 2011

Pregătiri de Valentine’s Day

      E 7 februarie şi mai este o săptămână de chin pentru mine,globii mei oculari şi psihicul meu deja chinuit de „pregătiri şi baricade”.

Şi asta numai să scap de imaginea unui ursuleţ roz ,pufos sau a unei amărâte de inimioare cu o formă nu prea bine definită(mai mult octogonală decât orice altceva)...

 

     În curând toţi ,dar chiar toţi îndrăgostiţii din lume vor avea impresia că fix în ziua aia vine Sfântu’ Cupidon şi-o să plouă cu inimioare ; o să înflorească şi o să rodească iubirea,păsărelele o să triluie un cântec al iubirii,iar mitul androginului se va împlini.

 

Fix în ziua aia îţi va arăta că te iubeşte,după ce tot anul s-a purtat ca un musogin,iar domnişoara te va iubi mai mult decât în ultimele trei luni când te.a folosit drept ştergător de picioare,cuier sau suport de pantofi.

 

Pe când,Clubul femeilor singure va prelua controlul lumii,se vor destinde în magazinele de fiţe şi îşi vor face manichiura la cele mai stilate saloane.

Celibatarii vor huidui nestingheriţi la meciuri,vor asedia toate fabricile de bere şi seminţe.

 

Şi totul va fi minunat...


Acest articol a aparut si pe site-ul Academiei de Gashca la urmatoarea adresa.

2 comentarii:

  1. da,pai...a fost articol scris pentru revista lor.Pentru cei de la academia catavencu.si m-am gandit ca e normal sa astept sa o publice ei intai ,sa o tipareasca..si-apoi sa il scriu eu pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!