vineri, 7 decembrie 2012

Vernisaj „Tabăra de pictură de la Balcik” ediția a II -aB


Astăzi, la Muzeul de Artă Constanța, a avut loc ediția a II -a a taberei de pictură de la Balcik. Dintre cei mai cunoscuți artiști plastici ce au participat la expoziție se numără: Loretta Băluță, Cătălin Botezatu, Eugenia Botezatu, Aurelian Broască, Bogdana Contras, Constanța Dănilă, Lelia Rus Pârvan, Gabriel Stratulat, Victor Rădulescu, Anda Nemirschi, etc.







Vizitatori au fost destui, fiecare dintre ei fiind un pasionat al artei, dar mai ales un admirator înflăcărat al teritoriului denumit ”Mecca Pictorilor” -  Balcik-ul.


Amfitrioana, directorul Muzeului de Artă Constanța Doina Păuleanu, a făcut cunoscută tuturor istoria pământului pe care pictorii l-au surprins cu atâta grație în culorile, uleiurile și pânzele lor.











„Dacă mă lăsați pe mine să vorbesc despre Balcik, aș povesti ore în șir despre această splendidă minune și, credeți-mă, nu m-aș repeta”, admite Doina Păuleanu în discursul de deschidere al expoziției.

                         



                         



                     

                           
                                        










           Dacă nu ați ajuns încă să admirați această minunată expoziție, mai aveți timp până pe 10 ianuarie să o vizitați în cadrul Muzeului de Artă Constanța în sălile de la parter dedicate manifestărilor plastice cu caracter temporar.

            După aceea, aștept să-mi spuneți care a fost tabloul și artistul plastic ce v-au atras cel mai tare atenția!






Pozele mi-au fost puse la dispoziție de către amicul meu, Zetu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!