luni, 30 octombrie 2017

toamna

ma oboseste groaznic toamna asta. nu pentru ca nu mi-ar placea anotimpul, ci pentru ca pur si simplu venirea ei ne incarca de energii. problema este ca sunt mai multe negative sau au o incarcatura electrizanta.

o prietena spunea ca toamna si primavara se intampla un lucru absolut nejustificat. toamna si primavara te cauta toti fostii. nu pot sa spun ca nu speram... pot sa spun ca nu am crezut. 2 fosti in 2 zile. este... ceva...

deci toamna asta ma incarca de energie. de activitati. si de fosti veniti din neant.

de la fereastra biroului la care scriu acum vad un Bucuresti mai calm si mai tacut. sunt nori pufosi, un pic intunecati pe cer, dar simti ca soarele nu e departe.
de la ferestra asta eu vad toamna mai iertatoare si mai blanda, mai protectoare si mai eroina, mai calma si mai cuminte. dar cand ies de aici, cand imi dau seama ce se intampla de fapt in viata mea,... aud si vantul asta violent si uracios care vajaie copacii, geamurile, mintile oamenilor.

deci toamna asta este despre astenii, emotii, reveniri... poate vorbeste si despre cum e sa ramai daca tot vrei sa revii, poate vorbeste si despre cum e sa te fi schimbat daca tot vrei sa te primesc.

nu e ca nu imi place toamna... nu imi place cum ma face sa fiu. si da, toamna asta parca sunt mai buna si mai deschisa, parca sunt mai intensa si mai emotiva, parca sunt mai sensibila si mai primitoare.

sa nu lasi toamna sa ma cuprinda. 

Un comentariu:

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!