vineri, 7 ianuarie 2011

Despre femei

Dragul meu,


Este atat de dragut din partea voastra,a barbatilor, ca va intereseaza de ce ne machiem si ne aranjam noi...Este deasemenea si mai dragut faptul ca uneori chiar voi ne dati bani sau cardul sa ne cumparam farduri si altele ce tin de frumusetea si ingrijirea noastra.

Dar de aici pana la a fi un misogin in ultimul hal e cale lunga si pavata cu intetii gretos de rautacioase.


Desigur,pana si eu(feminista convinsa) am fost acuzata de multe ori ca sunt misogina doar pentru ca am sustinut ca va inteleg.Desi voi sunteti niste nesimtiti,nepoliticosi,patrupede,nu ne meritati si va straduiti degeaba sa ne cuceriti.


Nu am sa imi bat capul sa va explic ce a fost urat in nesimtirea de acu` cateva posturi am sa ma chinui sa ma prefac ca nu prea existi din moment ce tu,domnule,ai frustrari grave legate de femei.

O tu,marele barbat.Marele puternic,minunat,fascinant,fermecator Tarzan esti sub,dar chiar SUB nivelul marii cu gandirea,constiinta si parerile despre persoanele de langa tine.

Asa ca as prefera sa imi inchei politicos aceasta criza fara sa mentionez ca daca m-as cobori la mintea ta as da de petrol.


Multam!

P.S.: deci...daca tot esti atat de pornit impotriva noastra,a femeilor, ce ai zice de acum incolo sa te culci cu barbati?

2 comentarii:

  1. @P.S. Doamne fereste ! Sunteti cele mai bune, dulci, scumpe din lume!!!
    "
    Desigur,pana si eu(feminista convinsa) am fost acuzata de multe ori ca sunt misogina doar pentru ca am sustinut ca va inteleg.Desi voi sunteti niste nesimtiti,nepoliticosi,patrupede,nu ne meritati si va straduiti degeaba sa ne cuceriti." E o greseala de logica ori e vreun sens ascuns pe care doar codul femeiesc il poate descifra? Sau o fi altceva?

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!