luni, 4 iulie 2011

Despre BAC'u de anu' ăsta

Nu, că n-am chef să comentez ce-au făcut ăştia la BAC. Chestia e că acu' nu se mai vorbeşte despre BAC la modul "vai vine bac'u. cât tre' să-nvăţ!" acu' se zice "vai, am bac'u. câţi bani tre' să dau!".

Pe lângă asta, toată lumea ştie că nici elevii nu învaţă da' nici profesorii nu-şi dau interesu'. Şi la modul la care vine profu' în clasa te întreabă "bă,ai înţeles?", tu-i zici că nu şi el insistă "spune că ai înţeles.da?" tu ca elev de ce să mai înveţi?

Şi nu, nu zic că ar trebui să fim toţi nişte cyber-chestii cu microcipuri vârâte în cap să stai să înveţi rezolvările papagaliceşte, aşa cum fac unii(mai ales la matematică) şi să nu ştii da' de ce e acolo -1 în loc de +7. Da' nici nu spun că ar trebui să stai să lâncezeşti în casă să te bazezi pe faptu' că are mă-ta bani să dea şpagă să treci tu bac'u, eventual să intri şi la medicină şi să ieşi nu-ştiu-ce doctor să mai şi nenoroceşti fiinţe. Şi asta doar fiin'că ai fost tu idiot şi nu ţi-a păsat sau fiin'că aşa ai fost crescut(lasă copilu' lu' mama, tu cere-mi Luna de pe cer fără s-o meriţi şi se dă mama de treij dă ori peste cap să ţi-o aducă. ca apoi tu să fii impertinent şi să faci aroganţe cu alţii)


Şi gata, am încheiat. Hai pa!

Un comentariu:

  1. Ce șpagă să mai dai acum? Că profii ori nu se mai riscă, ori știu că degeaba ei îi lasă pe elevi să copie dacă se înregistrează cu camera și apoi tot ei dau de belea

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!