vineri, 29 iulie 2011

Nu mai vreau Roşia Montană!

Da' eu nu mai pot cu Roşia Montană! Ştiu că suntem luaţi de proşti şi că dacă le dăm ălora minele (sau ce mama naibii sunt) de exploatare a nu ştiu ce o să ne-o luăm grav. La modul că o să vină ăia să ne dea un 5 % gen "luaţi bă sărăciilor şi voi neşte bani!" pe când ei vor scoate de-acolo cât n-a văzut România noastră de pe vremea când avea capitala nu-ştiu-care la Sarmizegetusa.

Mai ştiu că dacă am păstra-o la stadiul la care e acum, când oricum suntem îndeajuns de inapţi, incapabili şi impotenţi psihic (sau fizic, depinde), nu vom reuşi nici în treij de ani să scoatem din Roşia Montana vreo staţiune turistică care să prospere pe an ce trece, care să aducă şi să primească din ce în ce mai mulţi turişti - de preferabil străini.

Aşa că sincer, da' cât se poate de sincer NU mă interesează. Oricum cu banii ăia pe care ni-i dau ăia pentru că le-o dăm nu o să ieşim din criză. Adică 4 miliarde ai noştri sunt nimic pe lând zecile de miliarde pe care le pot scoate domnii din respectivele minereuri.

Deci, e naşpa. Şi-o să murim!

2 comentarii:

  1. daca nu mai vrei, de ce scrii un asa-zis articol despre acest subiect, fara ca macar sa te fi documentat inainte? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă te-ai şi semna ce bine ar fi Domnule X.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!