luni, 7 noiembrie 2011

Post pentru #blogjuan

Postul acesta este dedicat in special celor 10 finalisti ai concursului BlogJuan.

Dragii mei, asa cum cere regulamentul concursului fiecare dintre voi trebuie sa-mi scrie din care motive ar trebui eu sa va sustin.

Pana pe 16 voi alege commentariul pe care il consider cel mai convingator sperand ca cel sustinut de mine sa si castige!


Asa ca va astept comentariile!

5 comentarii:

  1. Încă de când am citit articolul tău am sperat că te voi putea convinge să mă votezi. Pentru că este prea mult să scriu într-un comentariu, am scris un articol în care explic de ce aş merita susţinerea voastră.

    Pentru articolul scris din suflet, fiecare cuvânt fiind adevărat, şi pentru fotografiile pe care le fac şi care transformă romantismul din o contemplare fără obiect în ceva concret!
    http://alexdimaphoto.info/2011/11/pentru-bloggeritele-din-blogjuan/

    RăspundețiȘtergere
  2. e simplu:) iti pot alunga tristetea cu un zambet, am mereu in tolba o poveste ce asteapta sa fie spusa:) daca nu ma crezi cauta pe google "povestiri din yellowish":)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu, intai alegi daca vrei romantic sau amuzant. Apoi recitesti cele 5 articole si alegi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Nelida,

    Aşadar, de ce mi-aş dori votul tău?

    În primul rînd, cred că textul cu care am participat la concurs spune totul şi o să îl folosesc ca prim argument. Dacă ţi-a plăcut povestea mea, care, de altfel, este şi reală, mi-ar face mare plăcere să mă susţi.

    Alte argumente?

    Nu am văzut niciodată Parisul. :) E un motiv slab, ştiu. Însă eu unul aş fi foarte entuziast să vizitez capitala Franţei.

    Alt motiv? Dacă voi căştiga excursia de la Paris, primul meu gînd e să o invit pe fata de care am scris în text să mă însoţească. Va fi cam greu pentru că nu ne-am mai văzut de aproape cinci ani. Avem vieţi diferite şi locuim în locuri diferite acum. Dar poate nu e chiar imposibil, iar încercarea nu are moarte. Sau cum spunea proverbul acela. Şi nu ar fi frumos să reuşim să reunim trandafirul despre care am scris în text? Să vezi ce frumos ar ieşi. :)

    Încă un motiv. Pentru că sînt un romantic, pasionat mereu de ceea ce face. Scriu din suflet şi din plăcere. Observ că şi tu ai pe backround şiruri întregi de cărţi. Eu am rafturi de astea în mica mea garsonieră. :D Aşa că probabil împărţim o pasiune comună. :)

    Şi încă un motiv: Pentru că uneori mă tentează ideea de a scrie poveşti reale sau nu, nuvele, scrieri fictive. Orice. Dar nu am suficient curaj. Mie teamă să nu cad în penibil. De asta, acest concurs îl folosesc şi pentru că încerc să îmi dau seama cum sînt primite texte ca cel cu care am participat în concurs de cititori. Dacă stîrnesc reacţii, mă gîndesc să mai scriu în acest stil. Dacă nu, nu are rost. Mă las şi revin la textele jurnalistice, adică ce ştiu să fac cel ma bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine e puţin mai simplu: dacă nu te poţi hotărî ce să alegi între romantici şi amuzanţi, eu am avantajul de a fi ambele: http://sirb.net/2011/personal/sunt-romantic/

    :)

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!