vineri, 11 noiembrie 2011

Spune-ţi părerea despre blogul meu!

Cum e 11-11-2011 şi eu n-am mai scris nimic de vreo 3 zile, am decis ca astăzi să nu vă stresez cu sfârşitul lumii. Deşi, aş vrea atât de mult să vorbesc despre asta... aproape la fel de mult cum îmi doresc să înjur lumea care stă la etajul 1, 2 sau 3 şi folosesc liftul să urce şi să coboare. Dar am promis că nu mă amestec în problema asta stiinţifico-ezoterică şi-mi văd de ale mele.


Aşadar, astăzi propun să fac un mic chestionar pentru cititorii mei. Îi voi ruga să-mi scrie ce subiecte anume ar dori să fie discutate pe blog sau... să-mi spună părerea lor despre salata mea bloggărelnică.

Aşa încât indiferent dacă eşti pentru prima dată aici sau nu spune-mi te rog ce ţi-ar plăcea să schimb, despre ce-ai vrea să discut sau ce nu-ţi place la blogul meu.

7 comentarii:

  1. Sa imi dau si eu cu parerea despre blogul tau.
    Cred ca ar trebui sa schimbi tema de la blog daca vrei sa scri despre mai multe domeni de exmplu daca vrei sa scri despre o intamplare din timpul zile nu prea se potrivesc cartile de pe fundal.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu cred la fel...postarile tale sunt interesante, dar cartile dau impresia de "soarece de biblioteca" si pot induce vizitatorul in eroare..

    RăspundețiȘtergere
  3. @adnia @Batonel va multumesc pentru pareri. Voi tine cont de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Continua sa scrii despre intamplari din viata ta, lucruri care ti se par obisnuite dar pe care, eu de exemplu, le vad interesante :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu trebuie sa schimbi nimic:) esti perfecta imi place cum gandesti sa sti ca urmaresc de ceva vreme blogul tau si imi place

    RăspundețiȘtergere
  6. Îţi mulţumesc şi te rog dacă nu aici, lasă-mi un mail să ştiu cum te numeşti la n.lyda@yahoo.com

    Te invit să îţi spui părerea ori de câte ori ai ceva de spus despre articolele pe care le scriu.

    RăspundețiȘtergere
  7. asa am sa fac sper sa mai citesc articole scrise de tine te pup o zi frumoasa sa ai

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!