luni, 13 februarie 2012

Fuck!

Adevărul este că nici nu prea a început bine luna, că unii deja au 39 de articole scrise pe săptămână. Chestie care mă cam bate, fiin'că eu am numa' unu mic şi amărât. Hai două, dacă-l punem şi p'ăsta!


Oricum, deja aud scârţâitul podelei(blogului, mă refer) la ideea că nu am călcat pe-aci de mult. În orice caz, săptămâna mea a fost de-a dreptul groaznică...Eu, la fel,....şi s-a încheiat cum nu se putea mai rău.


Aşa că, mustind în angoasă(da, iar fac aroganţe cu tine, domnule!) B. a suportat săracu' o ditai criza din partea mea. Bine că, sfârşită de orice putere sau chef de ceartă, m-am potolit şi am promis s-o las mai moale.


Dar, pentru că am spus că o să mă "fluturicesc"(de la fluture) şi am să mă integrez în zenul absolut...acum sunt bine şi nu mai doresc să discut despre nimic nasol.


Aşa deci, iar vine Valentine's şi Dragobete şi iar am să regurgitez curcubeistic scârbindu-mă de romanţa asta lipicioasă şi comercială pe care-o văd în ochii tuturor. Totuşi,...îmi doresc un anume spray de corp + o cremă cu miros de miere şi lapte cu ocazia asta. Şi, îndepărtându-mă de sfera iubirii şi dragostei virgine uo să mă dau mare că ştiu cine a câştigat Cupa Africii: Zambia cu 8-7. Sunt microabă sau ce?a?

3 comentarii:

  1. da pentru si tie sa scrii :D, gasestiti un baitzal shi fok ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunã Nelida, am un site cu programe tv online, dacã doreşti sã facem schimb de link-uri îţi poţi adãuga site-ul aici : http://www.tvonlinelive.ro/parteneri/ şi v-a apãrea pe http://www.tvonlinelive.ro/ , Mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. A, bun, deci tu scrii pe blog doar ca sa te scuzi ca n-ai mai scris. Clasic, nu spun, mi se intampla destul de semides. Dar poate o idee mai buna ar fi sa mai si scrii.
    Nu stiu, nu ma bag, nu sunt din cartier, ziceam si eu asa. :D

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!