sâmbătă, 13 iulie 2013

Schimbare de planuri

- Ești foarte îndrăgostită de el și... dintr-o data descoperi o parte mai sensibilă, o parte pe care nu ai mai văzut-o și care, ciudat, nu îți place. Spun ”ciudat” pentru că ai fi băgat mâna în foc că adori absolut tot la el. Ai fi spus că-ți place numele italian, prestanța, faptul că parcă ar avea o fabrică de cămăși (pentru că are câte un anume tip de cămașă pentru orice activitate: cămașă office, casual, pentru cumpărături, etc, etc :)) ). Ai mai crezut și că ești singura cu care își permite conversații pe teme mai puțin obișnuite... sau te-ai gândit că dacă ți-a spus că are doar ”A Domestic Partnership”este și adevărat. Doar ți-a spus, nu??? Și se comportă de parcă tu ai fi aia fițoasă, tu nu l-ai accepta, tu nu l-ai dori și nu ai putea să-l ții pe post de înlocuitor al domnului N. ”Ți-ai adus aminte că exist?”

Bun, și partea sensibilă despre care spuneam îți arată și că suferă. A suferit, probabil... pentru că, așa cum spune ”Este o diferență între ce am făcut până acum ceva timp și ce voi face de acum în colo”... Și-ai vrea să știi mai multe, și-ai vrea să îl întrebi, dar e atât de ciudățel încât nu-ți va răspunde din prima, nici din a doua încercare. Nu-ți va răspunde deloc. Te-ar introduce într-o serie de joculețe de cuvinte ciudate, pe care tu le urăști... pentru că sunt obositoare și pentru că tu ești directă. Și mai știi că te urmărește, pentru că te-a ”taxat” foarte sarcastic și dur la  una dintre greșelile pe care tu le-ai făcut în public.

Spune-i naibii o data ce vrei!

- Ce să-i spun??? Că e nebun pentru că se întoarce frecvent să mă chinuie exact când mă gândesc mai puțin???

- Spune-i să găsească o cale de mijloc.  Va înțelege el!


Lecția nr. 2 ”Oricât și oricum m-aș preface, tu ești tot aici. Te transformi dintr-o conversație aiurită, într-o luptă frenetică și dureroasă a mea să-ți dovedesc că și eu pot, și eu sunt bună și deșteaptă și, mai cu seamă, că  merit.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!