marți, 17 august 2010

D`ale fotbalului

Da,ştiu că am zis că n-o să public aşa ceva pe blog,fiin'că nu-mi place fotbalu'...Da' am văzut că-i la modă acuma asta cu fotbalu'...să urli după Becali că l-a făcut pe Piţurcă să-şi dea demisia....să înjuri a'n pulea să poţi tu să te simţi ultras adevărat.


Ce n-am înţeles însă e faza asta : De ce mama dracului stai în faţa televizorului şi urli ca un scelerat la meciuri?

Adică Băăă ciumpalacule,ce-ai impresia c-o să câştige ăia dacă zbieri-urli-te crizezi şi îţi dai sufletu' dîn faţa televizorului?

Io te-nţeleg,crezi tu că eşti miezu'...


Că ai tu puteri d'alea paranormale...că dacă te concentrezi tu niţel aşea îl faci pe nenea ăla de dă cu picioru' în minge pe lângă poartă,să nu mai rateze.

Că dacă te apuci tu să zici nasoale dă Becali ăla n-o să mai doarmă nopţile dă grija ta.''Aoleo m-a înjurat Gigel a lu' coana Cecilica dîn deal''

Da'n rest aşea îmi place să-i văd pe nişte unii că se bat pe stadioane,înjură şi scuipă seminţe ca la mă-ta pe tarla.

Îmi place spiritu' dă echipă,spiritu' microbist şi d'astea...zic

3 comentarii:

  1. Ce sa iti explic tie, cand se vede de la o posta cat de prost scrii si cat de lipsit/a de logica si de argumente esti. Lasa-te de scris, nu e pentru tine, pe cuvant! Esti jenant/a:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da,domnule Anonim,este atat de usor sa criticam sub o masca d`asta de om cultivat si misterios.
    Nu toata lumea apreciaza munca celorlalti,si te inteleg.Tocmai de aceea nici nu ma chinui sa te comentez in vreun fel.
    Iar faptul ca tu nu reusesti sa vezi logica nu inseamna ca ea nu exista...succesuri,deci:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma, am sa ma bag si eu discret in seama, bine, eu am sa ma semnez, desi domnul Anonim o sa spuna ca sunt sub pseudonim, dar eu macar mi-l asum, in fine!
    Ei bine, si cum stateam eu asa, si citeam articolul tau, mi-a revenit in ureche un sunet de vuvuzela, fiindca draguta mea, am uitat sa-ti spun, ca la noi in cartier e un nene care are o vuvuzela, si in fiecare noapte,cam pe la ora doua fix, omul fiind singur pe lume,adica fara prietena sau sotie si copii, cu alte cuvinte fara nimeni care sa-l frece atat la propriu dar si la figurat, mai ales la propriu, deci cum spuneam, respectivul isi sufla si bojocii in vuvuzela speriind somnul unora si orgasmul altora, facand sa ne sune in urechi puternic strigatul lui microbist!
    Acuma, eu am sa recunosc sincer, ca habar nu am de fotbal, dar stiu sa deosebesc rapid grobianismul de cei "7 ani de acasa", si citind apoi comentariul plin de "adanca" intelepciune, si "profunda" empatie al domnului Anonim, am avut o brusca revelatie:
    -Mai nene Anonimule!, matale esti ala cu vuvuzela, de urli noaptea?!

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!