vineri, 31 decembrie 2010

Nu am vrut sa fiu rea.frate dar sa te dai la toti cocalarii si imputitii e grav!

Adica stiu ca il iubesti si ca isi bate joc de tine,ceea ce iti scade increderea in tine si te frustreaza...plus ca te bate si altele.Dar...nu trebuie sa iti ascunzi anxietatile dandu-te pe langa toti santieristii.e inacceptabil.

Chiar daca tie ti se pare ca esti frumoasa si buna(sau cel putin asa vrei sa arati ) nu este nevoie sa faci lucrurile astea numai ca sa iti hranesti ego-ul...Eu te inteleg asa la un deeper look dar la o privire de ansamblu nu pari decat o tarfa wannabe si tocmai de`aia si aia te lasa sa te dai la ei...

Gata am tacut.

Esti cea mai Frustrata,Naiva,Stramba,Proasta de bubui,Analfabeta,Agramata si Inutila persoana pe care am intalnit-o in viata mea!

Iti multumesc ca ma faci sa zambesc( ca sa imi ascund rasul isteric si ironic) de cate ori deschizi gura sa vorbesti cu mine.

joi, 30 decembrie 2010

Leapşă -cuvântul de ordine din 2010

Preiau leapşa de la Alex Dima şi trebuie să aleg un cuvânt care descrie cel mai bine 2010 din punctul meu de vedere.

Mpăi nu aş putea să spun unul singur,...Dar ca să găsesc unele potrivite pentru a-mi defini un amalgam de cuvinte,sentimente şi întâmplări voi alege: dragoste,realizări şi dorinţă.
DragosteRealizări Dorinţe.


O predau mai departe lui : Lisu Adri Cristian

Revelion 2011 la Calle Ocho – numai 100 lei


Nu multă lume a auzit de acest bar. Este la intersecţia lui Ferdinand cu I.G. Duca. Am fost acolo de câteva ori şi chiar mi-a plăcut.

Eh..dacă încă nu ştiţi ce o să faceţi de revelion, aveţi parte de o ofertă Last Minute foarte, dar chiar foarte, ieftină.100 lei. Pentru această sumă beneficiaţi de bufet suedez, free bar şi multă distracţie.

Media de vârstă a celor prezenţi va fi undeva la 21 de ani. Adică-s oameni tineri, mâncare este, băutură este şi costă numai 100 lei.
Iar de muzică se va ocupa Mr. Maus. Ştiu că mulţi nu aţi auzit de el, dar trebuie să ascultaţi muzica pe care o pune.

Rezervări puteţi face la 0722 864 949

Sursa: www.cityzoom.ro ; www.constantablog.net
Aş fi vrut să fii aici.să te îmbrăţişez şi să îţi mulţumesc că mă iubeşti şi că mă susţii.Să iţi spun că te iubesc pentru că eşti mândru de mine,pentru că tu m-ai făcut să fiu ce şi cum sunt.dar în special te iubesc pentru că eşti tu.şi pentru că sunt fericită să te am lângă mine .

N-am uitat,dragostea mea,nici ultima ceartă şi nici prima noastră noapte/dimineaţă de poveşti despre NOI.

Mon amour,eşti la fel de perfect şi la fel de special ca în prima zi.Exact ca atunci.Sau...De fapt...Eşti mai mult de atât.Eşti pentru mine cum sunt eu pentru tine.

Te iubesc,nas de colţ de pâine.Drăguţul meu.Dragostea mea.Raphael.

miercuri, 29 decembrie 2010

Back de la Fetishval

A fost minunat.Mirific.Mirobolant.Am recitat şi am tremurat grav.Am avut emoţii şi au trecut,aproape instantaneu.N-ar fi trebuit pentru că eu scrisesem textul,numai că a fost ales de Marius de pe blogul meu.

Mi-a tremurat vocea,...şi oricum dacă aş fi redicat privirea nu aş fi văzut decât reflectoarele aşa încât mi-au mai dispărut instantaneu emoţiile.

Mi-am înăbuşit temerile cu fum de ţigară.Vogue Arome Menthol.Vreo 4 ţigări sau 5.Şi bricheta cu o tipă blondă goală.M-a relaxat şi detensionat.Şi...pe stomacul gol nu e nimic mai prost dar întotdeauna binevenit.

Mi-a plăcut şi mai vreau.A fost aşa bine.Mai bine decât ... o tequila...

Mi-e poftă de o bere.

marți, 28 decembrie 2010

Astăzi a avut loc workshopul pentru festivalul de poezie şi proză live "Gratis" ,a fost foarte interesant. Inclusiv Marius şi Adela care au fost nişte scumpi şi nişte drăguţi.


Am mari emoţii pentru mâine.Am înţeles că vom fi filmaţi şi înregistrările se vor pune pe youtube.Aşa încât vă voi posta linkul cu textul pe care eu am să îl recit.

luni, 27 decembrie 2010

Plouă


E frumos să văd cum plouă la geamul ferestrei mele din camera cu draperii de culoarea sângelui uscat.E minunat să văd peisajul ăsta sinistru ,umbrele copacilor bătuţi de lumina lunii-umbre ce cad prin fereastră pe podeaua camerei mele.Singura sursă de lumină este Luna.

Întunericul şi ceaţa densă stârnesc fiori de frică.Îmi place să trăiesc în mediul ăsta fantomatic şi bântuit.

Îmi place să ştiu că e întotdeauna cineva în cameră şi îmi urmăreşte fiecare mişcare.Nu ar trebui să mă tem.Vampirii nu se tem de strigoi şi nici de spirite.Deci nu îmi este frică.Îmi face plăcere.

Deschid geamul şi inspir adânc.Miroase a lemn umed şi a vegetaţie parazită,a ferigi în plină dezvoltare...Lemn putred mâncat de termite.

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ziua mea

Da,a fost ziua mea şi a fost minunat.Şi-am primit de toate şi-am fost o răsfăţată şi o complimentată.

Am fost complimentata din partea lui Dragos ca fiind
Mircea_Popescu Mircea Popescu
Pretty girl of the hour : @N24Lyda (pimped by @AsafteiDragos :D)
23 hours ago Favorite Retweet Reply
»
AsafteiDragos A.Dragos
azi sărbătorim o prea frumoasă domnişoară! la mulţi ani @n24lyda ! :)



Am primit musafiri toată ziua şi am fost o fericită.


Acum sunt aproape legală :lol: mai am doar 364 de zile de ilegalitate.

Este 25 azi aşa că vă urez tuturor să aveţi parte de un Crăciun ca în poveşti lângă cei dragi!Crăciun Fericit!

vineri, 24 decembrie 2010

Leapşă pentru 2011

Am primit din nou o leapşă de la Cristian prin care mi se cere să precizez cam ce planuri aş avea cu blogul prin 2011.

Din punct de vedere al:

1. frecvenței articolelor: zilnic sau poate de două ori pe zi
2. conținutului: ca şi până acum dar nu numai.SF şi realitate dar nu veţi şti niciodată limite clare.
3. design-ului: unul drăguţ care să mi se potrivească
4. traficului: îmi urez la cât mai mult
5. abonaților: idem 4.(mulţi)
6. interacțiunii: păi depinde,dar îmi doresc să particip la toate evenimentele bloggărelnice din Constanţa şi nu numai.


Predau leapşa mai departe lui : Mary,Adri,Asaftei Dragoş,Alex Dima şi tuturor celor care vor s-o preia.

miercuri, 22 decembrie 2010

Cum să poţi spune cuiva "te iubesc" sau să susţii că eşti îndrăgostit de cineva când nici măcar nu ştii cum să simţi asta?

Care ar fi difrenţa dintre mine şi ea?

Aş vrea s-o văd bălăcindu-se într-o cadă cu cel mai arzător acid.S-o văd topindu-se ca o pastila efervescentă într-un pahar de apă.
Să mă delectez cu priveliştea corpului ei chinuit de spasme,otrăvită cu cianură sau furadan.

Să-ţi văd sângele prelingându-se din vene şi să îţi simt teroarea şi frica ultimei clipe,a ultimei răsuflări.

Dar întâi de toate aş vrea să simt gustul săngelui tău.Să îmi înfig caninii în gâtul tău şi să te chinuie durerea.Să simţi usturimea fiecărei zgârieturi de pe tot corpul.

Să vezi în privirea mea până şi ultima fărâmă de satisfacţie.

Să emani ură din fiecare por neatins de vreo picătură de sânge.Să mă urăşti :)

marți, 21 decembrie 2010

Mi s-a făcut brusc dor de el.Atât de brusc încât am uitat de tot,cufundându-mă în braţele lui.Am lăsat căldura inimii lui să îmi topească gheaţa din suflet.Am lăsat-o să îmi dezgheţe sângele,să îl încălzească şi să mi-l pună în mişcare,să îmi dezmorţească mintea şi gândurile.

Am nevoie de sângele lui pentru a mă ţine în viaţă şi el ştie asta,o ştie foarte bine şi profită.Profită de nevoia mea de el şi-mi prelungeşte clipele de latenţă.Le savurează hrănindu-şi ego-ul.Dar nu am încotro.Trebuie să fiu obedientă dacă vreau să trăiesc în lumea lui.

Nu înţeleg de ce trebuie să mă ţină în viaţă sângele unui muritor.Unui muritor pe care îl iubesc.Atât de mult sacrificiu pentru o iubire,...pământească.De ce?


Un vampir care trăieşte de pe urma sângelui persoanei iubite...Un suflet divizat în Horcruxuri dar totuşi capabil de iubire.

Oh,dragostea mea,nu te teme.Ţie nu am să îţi fac rău.Pe tine te voi iubi,doar.Dragostea mea...

sâmbătă, 18 decembrie 2010



Natura umană îmi provoacă greaţă.Totuşi insist să încerc marea cu degetul şi să mă avânt în ipocrizie .

Virginia Woolf spunea " Dacă nu poţi spune adevărul despre tine însuţi,nu poţi spune adevărul despre alţii."

Deci,...Adevărul despre mine...ar trebui să spun?Poate n-ar trebui.Poate ar trebui să mă prefac că sunt altcineva...Până la urmă,..oamenii au dreptul să aibă secrete.Dar chiar şi faţă de prieteni?



Nu vreau să mă scald într-o lume plictisitoare ,pufoasă şi roz şi să am impresia că totul este perfect.Când,de fapt,nu este.Nu vreau nici să-mi învălui existenţa într-un romantism pervers şi sadomasochist doar pentru a mă distinge într-o lume plină de clone.

Desigur,ar fi mai bine să fiu eu şi-atât.Doar că ar fi greu să spun şi să explic de ce EU sunt EU. În fond de ce să trebuiască să-mi explic faptele?-Simplu,ca să nu par o ciudată şi o extraterestră cu o poveste abracadabrantă despre propria-i persoană.

Vreau o cameră cu un aer închis,miros de violete, sulf şi sânge.
Văruită în culori depresive şi provocatoare de frică.Un pat cu baldachin din mătase neagră,aşternuturi sângerii şi catifelate.Ferestre cu draperii mate,grele,demonice de un maroniu-roşcat ca sângele uscat.
Un înger cu chipul LUI,un înger întunecat,posedat,expansiv,gelos,sinistru,sobru,fioros dar iubitor.

Să fiu o nălucă,un strigoi,o prezenţă fantomatică...un vampir.Să mă hrănesc din sângele lui delicios,dulceag,cald,sălbatic,păcătos.Să mă învie din anxietate,să mă energizeze,să mă înveţe să îl iubesc.

Ca o Regină a damnaţilor.

vineri, 17 decembrie 2010

Leapșă : 5 lucruri făcute în 2010

Am preluat leapşa de la dragul de Cristian(ştiu că nu-i place să îi spun aşa ,dar vreau să-l tachinez).

Trebuie să menţionez 5 lucruri pe care le-am făcut în 2010 dar probabil voi scrie mai multe de dragul artei şi a baterii câmpilor cu graţie,aşa cum numai eu ştiu să fac.Deci:

1.L-am cunoscut pe Domnul N.(amicul,prietenul,fratele,iubitul,soţul,amantul şi Confidentul meu)
Chestia asta sună atât de tumultuos ,atât de încărcat de evenimente şi chestii importante încât aş putea să inchei leapşa aici fără să mă mustre conştiinţa că nu am respectat condiţiile date. Dar voi continua.
2.M-am maturizat şi sunt mândră de asta(în sfârşit am un target pentru după liceu şi după facultate din care,jumătate din "drumul" necesar este ca şi trecut)
3.Am participat la diferite evenimente(expoziţii hand-made de Crăciun,promovare de carte,prezentare de modă ecologică-pe care singură am organizat-o)
4.Am descoperit că am cele mai bune 2 prietene din lume(Alice şi Mary)
5.Mi-am stabilit noi ţinte şi trepte pe care trebuie să le desăvârşesc pentru a fi un jurnalist bun.

Ar mai fi,dar mă opresc aici.

Predau leapşa mai departe lui : Mary , Adriana , Coana Mitza , Dragoş Asaftei şi LadyCris .

joi, 16 decembrie 2010

Sunt clar un dezastru local,judeţean,balcanic,mondial,global.Punct.Şi de la capăt.

Nu mai am stare,nu mai suport pe nimeni.Inclusiv pe domnul N. pe care l-am expediat contrar simţămintelor mele pentru el.Chiar dacă îl iubesc,am trecut printr-un vârtej de draci,crize,emoţii,stres şi altele.


Şi clar am terminat-o cu tot!Gata!nu mai vreau,nu mai pot şi-mi ajunge.Îmi ajunge să mă enervez şi să sufăr.N-o să ne mai împăcăm.Nu după tot ce a fost.Nu după toate câte le-am spus şi le-a spus.

S-a terminat şi asta.Deşi n-aş fi vrut...Mon amour,mon ame,mon...Raphael.

miercuri, 15 decembrie 2010

Prezentare ecologică

V-am tot vorbit despre o anume prezentare ecologică.

Şi da,iată că a avut în sfârşit loc la liceu astăzi de la orele 18:00.Evident am fost tensionată grav,stresată,disperată,crizată,a trebuit " să mă fac costum" în plus pentru Ioana.

Şi-am ajuns pe la 17:45 şi am aflat că intrăm în 10 minute,iar eu aveam enşpe mii de chestii de făcut,enşpe chestii de aranjat şi de capsat(că doar de,era ecologic)

Bun,...şi deci să vă prezint costumele cele două pe care le-am făcut,refăcut, cusut, capsat,lipit şi altele.
Aştept păreri despre
Costumele de Crăciuniţă!

duminică, 12 decembrie 2010


Am spus că iau o pauză..aşa ca un mic concediu pe timpul iernii dar nu pot.În primul rând pentru că am devenit ataşată sentimental de blogul meu(cum era şi normal) şi pentru că mai aud pe câte unii că îmi spun în glumă "aaaa,..n-ai mai scris pe blog.Ruşine!"

Da,întradevăr mi-e lene câteodată să încropesc un subiect de discuţie,pe care să-l dezbat aici.Şi de-aia o lălăi în halu' ăsta.


Acum simt timpul rămas până la ziua mea din ce în ce mai intens,din ce în ce mai îngreunat.De parcă n-ar mai vrea să se grăbească să mă pot bucura şi eu că am 17 ani fix!

Bun,deci abia aştept să vină sărbătorile.Deja simt mirosul de portocale,brad şi scorţişoară.



Îmi doresc ca de ziua mea să ningă.Să mă "bălăcesc" cu domnul N. în zăpadă,să ne batem cu bulgări şi să ne iubim cu nasurile roşii.

Can't wait!Sunt fericită şi entuziasmată!

miercuri, 8 decembrie 2010

Promovare carte




Am spus acum câteva zile că voi scrie un post după ce voi participa la evenimentul de promovare a cărţii lui Ovidiu Dunăreanu "Cu bucuria în suflet".







Lângă autorul cărţii au stat lectorul universitar
Angelo Mitchievici-stânga(cel care semnează postfaţa volumului „Cu bucuria în suflet“) şi
Ioan Popişteanu-dreapta (redactorul-şef al publicaţiei Ex Ponto) care au ţinut fiecare câte un discurs considerabil despre cartea mai sus menţionată.


Trebuie să fiu sinceră şi să spun că am fost foarte încântată de criticul şi profesorul universitar Angelo Mitchievici,un om incredibil de inteligent,"de o fineţe extraordinară"(ca să citez o cunoştinţă comună) de care am fost foarte fascinată şi absorbită pe parcursul întregului eveniment.Deasemenea,am auzit că este autorul unei cărţi numite "Cinema" pe care doresc cu absolut tot dinadinsul să o citesc.




Acestea fiind spuse,iar entuziasmul meu destăinuit,mă simt nevoită să îmi acord o mică pauză de odihnă.

marți, 7 decembrie 2010

Doresc să mă crizez...Dar aş vrea şi nu prea.

Am o stare proastă...

N-am chef de discuţii sau de altceva.


Îl doresc pe domnu' N. dar bineîţeles că iar nu-i aici când am nevoie de el!Eu nu înţeleg cum poate omu' ăsta să zică că mă iubeşte când de fapt el nici măcar nu stă pe acasă(şi din asta conclud că Ochii care nu se văd,...se răcesc sentimental)

Printre altele am aflat ca nu o să mai prezint costumul Eco de crăciuniţă pe 10 dec. ,va fi pe 16 în cadrul unui spectacol din liceu...Da' de ce? da' nu-mi doresc să fie ÎN liceu.Plus că asta înseamnă alte 2-3 costume,altă muncă,altă mâncare de peşte.Dar am să o fac pentru că m-am chinuit deja să fac un costum şi nu am ce face.

Bine ,am terminat cu criza.

luni, 6 decembrie 2010

Cadouri de Moș Nicolae


E criză normal!

Dar am primit câteva cadouri drăguțe printre care o invitație la film cu Alice,la Harry Potter 7 Partea 1(am râs și am plâns și ne-am speriat și m-am trezit țipând ”Oh doamne!vine!”și am băgat în noi napolitane,biscuiți,ciocolată și biscuiți sărați...Și a fost foarte tare! Și am văzut o carte pe care mi-o doresc ceva cu diavol și altele) și o casetuță de bijuterii(de la colege).


De la mami încă nu am -primit fiin`că nu m-am întâlnit cu ea de ieri.


Ah și am împrumutat o carte să o citesc ”Cum să fii o lady - Mic tratat de eleganță” de Candace Simpson-Giles.



sâmbătă, 4 decembrie 2010

Haine reciclate şi reciclabile


Finally acasă.
Am fost la Mary şi am făcut rochiţa de crăciuniţă care a ieşit superb.Şi printre altele am hotărât să deschidem un fel de firmă.de fapt,nu e ca o firmă adevărată.Dar din când în când să facem haine reciclate,ecologice,altele şi să facem prezentări de modă.

Sunt încântată chiar dacă nu sunt sigură că o să iasă ceva cu planurile de prezentare.

joi, 2 decembrie 2010

Servicii RCS-RDS de minus 2 stele si jumătate

Am mai scris despre această firmă de furnizare de internet,telefonie şi cablu TV.

Dar acum,nu mai este vorba despre internetul meu ci despre ce păţanie a avut parte Raluxa cu RCS-RDS ,întâmplare care,este sub orice critică pentru o firmă cu asemenea popularitate.

Să nu mai pun la socoteală sclifositele alea de la serviciul relaţii cu clienţii care abia vorbesc,abia se mişcă şi cred că au minute întregi când uită să respire.
Bineînţeles,nici doamnele de la ghişeele de plată nu sunt mai drăguţe şi strâmbă din nas de câte ori nu au să dea rest sau trebuie să numele mai mult de 5 bancnote de 10 lei.

S-a întâmplat să nu meargă netul.Să sun de 194985254 de ori să mi se spună că se încearcă rezolvarea problemei.Într-un final sunt anunţată că o echipă va veni a doua zi să îmi verifice mie cablurile şi ce se mai poate,echipă care reuşeşte "să străbată cu greu" străzile oraşului şi ajunge abia peste 2 săptămâni de la data stabilită.

Dacă "intri în ei" şi te răsteşti şi eşti al dracu' îţi rezolvă imediat problema...dacă nu, şezi parcat şi aşteaptă.Când eşti drăguţ eşti luat de prost şi de cretin şi de dobitoc.