marți, 12 aprilie 2016

Criminal (2016) - review

     În timpurile pe care le trăim, în contextul conflictelor și amenințărilor teroriste, Criminal se potrivește perfect, foarte aproape de realitatea cotidiană.
     Filmul spune povestea unui condamnat la moarte, Jerico (Kevin Costner) care devine folositor serviciilor secrete ca și armă împotriva unei amenințări teroriste. Asta după ce agentul CIA, Bill Pope (Ryan Reynolds) destinat să ducă misiunea la bun sfârșit, este ucis, iar amintirile și sentimentele acestuia sunt implantate în creierul condamnatului la moarte. 
     Însă cum drumul spre succes este pavat întotdeauna cu obstacole care mai de care mai periculoase, nu veți putea decât să vă imaginați ce scene de violență sunt orchestrate pe tot parcursul peliculei.
     Dacă reușește sau nu să apere siguranța națională, dacă va profita sau nu de secretele pe care le află în favoarea propriului interes... veți afla doar vizionând filmul care va avea premiera pe 15 aprilie. 



    Filmul este produs de Millennium Films și distribuit în România de Freeman Entertainment.
    Pe site-urile internaționale de specialitate filmul este încadrat la categoria „Acțiune/Dramă”, iar gurile rele spun că o parte din acțiune ar fi asemănătoare cu cea din filmul Self/Less. 
Între timp suntem foarte curioși ce notă va primi filmul atât pe site-urile românești, cât și pe cele internaționale. 

Trailerul oficial AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!