sâmbătă, 23 aprilie 2016

Restaurantul La Nuci iti face programul la final de primavara

Restaurantul La Nuci, restaurant cu o traditie de aproape un sfert de veac, va invita sa incercati ultimele preparate denumite generic – Specials of the Week. Preparatele le puteti gasi in locatie pana la finalul lunii aprilie.

Special of the week
Supa crema cu rosii coapte din gradina si ardei copti;
Aripioare de pui ca-n Texas servite cu cartofi prăjiţi;


Chifteluţe de pui şi creveţi cu salată picantă de gulie şi morcov in sos de mango cu chili;
Noodles de pui cu legume si ulei de masline bio presat la rece;

Din secretele gastronomiei fusion
Stiati ca Chinezii consumau fidea (noodles) inca din anul 3000 i.Hr., in provincia Qinghai. La acea vreme, fideaua antica chinezeasca se facea din mohor si mei. Nu promit ca o sa gasiti reteta din China, nici n-ar fi recomandat, dar noodles-ul cu pui la restaurantul La Nuci contine doar legume crescute organic si cea mai buna fidea.

Stiati ca rosiile coapte contin enzime si alte substante active care ajuta muschiul cardiac? Concret, cerrcetătorii de la universitatea din Verona cred că roşiile preparate in diferite moduri, ajuta inima sa pompeze sange si contribuie la eliminarea toxinelor. Rosiile preparate in supe creme sau sosuri reduc ingrosarea arterelor iar cele mai sanatoase rosii coapte fara alte stimulente le gasiti in noua reteta La Nuci.

Si pentru ca preparatele nu merg “pe uscat”, aici gasesti de la “vinul casei”: dulce, demidulce, sec şi demisec, până la coniac, rom, whiskey irlandez, scoţian sau American şi alte tipuri de alcool. Restaurantul La Nuci ştie să-ţi recomande mâncarea potrivită cu băutura potrivită, cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice.

Ingredientul secret – Uleiul de masline BIO presat la rece

Uleiul de masline LA NUCI este un produs BIO dintr-un motiv foarte simplu,  este presat la rece. Ce inseamna aceasta tehnologie? Fructele cu frunze se introduc intr-o cuva speciala unde rezulta o pasta densa prin strivire si centrifugare. Uleiul LA Nuci este un ulei extravirgin, cu o aciditate de sub 0.3% si asta datorita faptului ca in procesul de fabricatie nu se folosesc chimicale sau alte substante catalizatoare nenaturale.

Concret, pentru obtinerea unui litru de ulei sint necesare in jur de cinci kilograme de masline, iar metoda de presare la rece permite mentinerea gustului, a culorii si valorilor nutritive, uleiul de masline fiind singurul ulei ce poate fi consumat imediat dupa extragerea din fruct.
Incercam sa satisfacem zilnic cele mai exigente dorinte ale clientilor nostril si reinventam meniul pentru ca La Nuci crede ca o masa adevarata are nevoie de un plating creativ si de o explozie de arome. In 25 de ani am facut fata multor provocari dar nu ne oprim aici. In plus vorbim de un concept fusion cooking pentru ca trebuie stiut -Carnatii, muraturile, uleiul casei, sosurile, prajiturile, painea si, piesa de rezistenta a verii – Inghetata toate sunt home made. Asta e cea mai mare dovada de incredere fata de client pentru ca si eu si familia mea servim aceleasi preparate pe care le servesc si clientii pentru ca aici locuim, aici e casa noastra” ne-a marturisit– Bogdan Cristea, manager al localului.



Despre Restaurantul La Nuci

Restaurantul "La Nuci" are în spate o poveste de-o varsta cu sfertul de veac. De la preparate tradiţionale româneşti precum ciorba de burta, mici, sarmale, fripturi de berbecuţ, vită sau pui, până la delicatese exotice din zona Mexicului, Italiei, Spaniei sau Chinei.

În plus, chefii restaurantului La Nuci vă oferă începând cu acest an şi delicii culinare are bucătăriei moleculare şi preparate pregătite pe echipamente de ultimă generaţie – sous-vide pentru cărnuri, deshidrator de fructe pentru deserturi formidabile şi ultima generaţie de aparate pentru gelaterie ca în piaţetele din Roma. "La Nuci" nu este doar un restaurant, e o călătorie fulminantă pentru arome, gusturi şi senzaţii umami, care te vor face să revii de fiecare dată ca să încerci cel puţin un preparat nou în fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!