marți, 7 decembrie 2010

Doresc să mă crizez...Dar aş vrea şi nu prea.

Am o stare proastă...

N-am chef de discuţii sau de altceva.


Îl doresc pe domnu' N. dar bineîţeles că iar nu-i aici când am nevoie de el!Eu nu înţeleg cum poate omu' ăsta să zică că mă iubeşte când de fapt el nici măcar nu stă pe acasă(şi din asta conclud că Ochii care nu se văd,...se răcesc sentimental)

Printre altele am aflat ca nu o să mai prezint costumul Eco de crăciuniţă pe 10 dec. ,va fi pe 16 în cadrul unui spectacol din liceu...Da' de ce? da' nu-mi doresc să fie ÎN liceu.Plus că asta înseamnă alte 2-3 costume,altă muncă,altă mâncare de peşte.Dar am să o fac pentru că m-am chinuit deja să fac un costum şi nu am ce face.

Bine ,am terminat cu criza.

4 comentarii:

  1. Asta numesti tu criza?
    Rusine sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA! asa este.Sa-mi fie rusine ca am rabufniri de personalitate.Sa imi fie rusine ca nu sunt o lady si mai ales sa imi fie rusine ca nu sunt o perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey, nu-ți fă griji. E ok să te mai crizezi din când în când. Dacă "Anonim" știe ce înseamnă criză, să ne explice el/ea. Sau nu știe că fiecare persoană percepe noțiunea de "Criză personală" în mod diferit. Uneori e mai ușor să scapi de stres scriind pe blog ce te deranjează. Însă vezi să nu faci un obicei din asta. Take care! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti avem uneori rabufniri, interioare sau exerioare, violente sau mai putin violente...ne descarcam....mai ales atunci cand ne facem planuri si acestea nu ies cum vrem noi. Cel mai frustrant e atunci cand stii ca nu depinde de tine totul :)

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!