miercuri, 15 decembrie 2010

Prezentare ecologică

V-am tot vorbit despre o anume prezentare ecologică.

Şi da,iată că a avut în sfârşit loc la liceu astăzi de la orele 18:00.Evident am fost tensionată grav,stresată,disperată,crizată,a trebuit " să mă fac costum" în plus pentru Ioana.

Şi-am ajuns pe la 17:45 şi am aflat că intrăm în 10 minute,iar eu aveam enşpe mii de chestii de făcut,enşpe chestii de aranjat şi de capsat(că doar de,era ecologic)

Bun,...şi deci să vă prezint costumele cele două pe care le-am făcut,refăcut, cusut, capsat,lipit şi altele.
Aştept păreri despre
Costumele de Crăciuniţă!

5 comentarii:

  1. Deci altcineva îți face publicitate blogului. Cred că o să practic și eu. O să am două adrese de scris pe băncile liceului :))
    Cât despre costume, sunt foarte foarte faine. În spiritul Crăciunului, cu roșu și alb (presupun că dinamoviștilor le-au plăcut și mai mult :p)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant....si eu am fost la un astfel de concurs...doar ca era Festival medieval, iar fetele trebuiau sa isi faca rochii de ev mediu din chestii reciclate. Am fost evident sa imi sustin surioara...lumea a zis ca seamana cu sotia lui Prigoana :))
    Oricum a fost premiata :>

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Observ ca lupta pentru promovare e acerba. Mai sunt si mijloacele de transport in comun (spatiu publicitar).
    Cum poate fi o prezentare ecologica? Tin sa mentionez ca a face haine dintr-un material rciclat nu inseamna neaparat ecologic. Exista dezbateri aprinse pe tema asta, unele materiale nu sunt considerate ecologice desi procentul de "reciclare" este peste 90%. Deci?

    RăspundețiȘtergere
  4. plastic,material textil,hartie...in general cam asta..si "derivatele"de exemplu folie transparenta(d-aia in care invelea mamica sandvish-ul cand erai mic)

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!