miercuri, 14 decembrie 2011

Tu cât de des te implicit în evenimentele caritabile?


Fiindcă tocmai am primit de la Răzvan Bucur un mail în care îmi prezenta campaniile pe care le susţine şi fiindcă am hotărât să pun osul la promovarea acestui gen de evenimente am hotărât să vi le împărtăşesc şi vouă, pe scurt:

a. Campania IKEA, care pentru fiecare jucărie cumparătă până pe 24.12 donează 1 euro către UNICEF şi Salvaţi Copiii. Detalii aici, mai multe modele de jucarii aici. Pentru a răspandi vestea, s-au trimis jucărele la vreo ~50 bloggeri&online people.

b. Campania Prieteni UNICEF, care e în derulare, şi prin care UNICEF caută donatori lunari din rândul celor care au card la BRD( oamenii completeaza un formular prin care lunar li se ia din cont ce suma vor ei, dar minimul e de 5 lei) Demarat acum o lună doar in Bucuresti, programul a avut un extraordinar succes şi de puţin timp a început şi în Constanţa şi Cluj. Detalii aici

c. o componenta a Campaniei "Hai la scoala" (fostul Viitorul Copiilor începe la şcoală), care este o campanie de promovare a unor modele pozitive de copii rromi care au reuşit în viaţă nerenunţând la şcoală. Pe www.scoala.sustineunicef.ro vor exista noi pagini de conţinut cu testimoniale de la profesori, doctori&co de etnie rroma, un material foarte emoţionant video cu ei si alte cele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!