joi, 20 octombrie 2011

Constanta iz dead, dar Bucurestiul traieste inca. My Social Media Wishlist




Având în vedere că #prinConstanţamea nu s-a mai intamplat absolut, dar absolut nimic. Declar Constanţa Decedată social. Mă reprofilez deci, pe Bucureşti şi deci să vă împărtăşesc unele dintre evenimentele la care aş dori enorm să particip, dar nu pot.
  • Un eveniment organizat de Blogoree.ro desfăşurat duminică 23 octombrie, de la ora 10.00

"Seminarul va urmari

- pozitionarea data de continut
- targetul pe care-l atingem cu continutul pe care-l producem

(cu aplicatii cum redactezi aceeasi informatie pentru bloguri cu pozitionari si target-uri diferite)

- cum si cind scriem pentru blog – cum sa-ti faci un calendar editorial – mic ghid de usurare a vietii de blogger:)

si o aplicatie speciala despre care nu spun decit ca “o sa va arate ca stirea este peste tot, nu exista exprimarea nu am stire originala pe care sa pun pe blog "


Iar în cazul în care te întrebi cine poate participa , răspunsul vine numaidecât!

Partenerii si sponsorii nostri de la Romtelecom ofera gratuit acest workshop pentru 15 bloggeri pe care ii vom anunta public, vineri, (21 octombrie) la ora 12. Acestia trebuie sa indeplineasca cateva criterii selectate de noi despre care iti povestesc in paragraful urmator.

ONG-ul Telefonul Copilului sarbatoreste 10 ani de parteneriat cu Romtelecom in aceasta perioada. Doritorii de participare la workshopul de duminica trebuie sa scrie cum stiu ei mai bine un articol pe blogurile personale pe aceasta tema, apoi sa ne dea de stire intr-un thread pe forumul nostru, Blogoree.ro. Desi vor avea prioritate bloggerii mai noi (sub 12 luni de blogging), noi ne vom uita peste toate articolele cautand creativitate, verificand frecventa cu care pe blogurile inscrise se posteaza, dar mai ales activitatea pe care acei bloggeri o au pe forumul Blogoree.ro.


  • Un eveniment organizat de TVDeCe şi anume Zicu şi Florica ce va avea loc joi, 27 octombrie 2011, de la ora 17:00, la Hotel City Plaza

Din ON în OFF 3 – Bloggeri vs. Jurnalişti, insight-uri locale


"Din ON în OFF a fost primul eveniment serios pe care l-am organizat. Ne-am propus atunci să ieşim din tiparele unei conferinţe clasice şi să dăm cuvântul unor oameni care au ceva de zis, dar nu au ocazia să vorbească pe la conferinţe: oameni din comunitatea online clujeană. A fost un prim eveniment aşa cum ni l-am dorit: informal, relaxant, cu dezbateri aprinse şi interesante, din care, sperăm noi, am avut cu toţii de învăţat. A urma a doua ediţie, în colaborare cu TIFF, ediţie la care am păstrat conceptul, dar am dus dezbaterea într-o zonă puţin mai formală. Oamenii au fost la fel de activi şi entuziaşti, ceea ce ne-a dat de înţeles că e un eveniment care începe să prindă. Şi uite că-l facem din nou!"

"Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta din nou la Cluj pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de word of mouth. Te asteptam la cea de-a doua editie a Social Media Summit Cluj!"

Un comentariu:

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!