miercuri, 21 martie 2012

Activi în Europa

Am fost ieri la un curs de formare foarte drăguţ, plin de exerciţii interactive şi chestiuţe simpatice, susţinut de Daniela Tudor şi de Micky (Adriana).

Cursul a ţinut 6 ore cu pauze de 10 minuţele...chiar dacă pare mult sau obositor, nu a fost. A fost foarte plăcut şi foarte distractiv.

Am avut "joculeţe" în echipă şi de introspecţie, de testare a încrederii în sine şi tot felul de activităţi de genul acesta care au alternat cu prezentări şi explicaţii privitoare la diverse teme abordate în curs: comunicare, feedback, cunoaştere de sine, încredere, etc.

Am aflat că Imaginea de Sine este Stima de sine + Acceptarea de sine + Încrederea în propria persoană.

Cu ocazia aceasta ne-a fost pusă la încercare încrederea în noi printr-un exerciţiu foarte interesant de recunoaştere publică a punctelor forte şi a celor slabe. De unde am aflat că punctele slabe ne aparţin, dar NU ne definesc.

Apoi, am învăţat că sunt 9 paşi prin care îţi recapeţi încrederea în tine şi că există 2 feluri de feedback. (de tip sandwich şi cel profesional)


Am încheiat prin a învăţa cum să privim în spatele unor informaţii oferite de interlocutor şi am completat Fereastra deschisă a lui Johari.

2 comentarii:

  1. heei de unde ai aflat de cursul asta? defapt ma intrebam daca nu ai putea sa imi spui de unde iti gasesti training-urile astea ca sa ma pot inscrie si eu :)

    Livia Cirnu ( de la cursul de filozofie ^_^ )

    RăspundețiȘtergere
  2. Am participat si eu la multe astfel de training-uri. Sunt destul de fun, dar cred ca nu toate informatiile sunt fondate. Totusi ajuta, intr-o anumita masura.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!