marți, 30 noiembrie 2010

N-am să mă obosesc să comentez acel lucru.
Este deja un subiect incredibil de epuizat în certurile şi discuţiile noastre.Exhaustivitate.
Pentru că din nou e a nu-ştiu-câta oară când n-ai timp de mine.
Mbine...Vreau să cred că ai motive serioase.
Şi mai vreau să cred că eşti conştient că ai belit-o dacă mă apuc eu să "uit" de tine sau să nu te introduc în planurile mele.
Deci nici măcar nu-ţi mai sugerez în vreun fel că aş vrea să petrecem mai mult timp.Da?
Sper doar că ai să te simţi înainte să te mai trag eu de mânecă.

Mulţumesc!

12 comentarii:

  1. Uneori propria noastra nesiguranta si teama ne face sa ne simtim neglijate. Uite, mie de exemplu mi-a trebuit ceva timp sa inteleg ca eu fugeam, de fapt, si nu el. Ca eu il impingeam departe de mine, furioasa, nesigura, incordata, banuitoare. Si ca asta ii provoca si lui stari asemanatoare.

    Nu degeaba spun inteleptii orientului ca lumea intreaga ne intoarce aceleasi vibratii pe care noi le raspindim in jur.

    Bine, mai trebuie si sa stim sa evitam oamenii cu intentii nu tocmai curate. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh,Catalina...Bine spui.Atâta doar că suntem femei.Gândim sentimental.Suntem ciuate şi vrem dragoste.Atenţie şi mângâiere...şi ne aşteptăm ca bărbaţii să ştie lucrurile astea.Din cauza asta avem aşteptări.Mă gândesc că poate prin posturile astea trag un semnal de alarmă,ca să nu ajung să mă crizez.Ca să fim bine.

    Bineînţeles,am discutat cu el în toate modurile.Am discutat,ne-am înţeles,ne-am certat,ne.am crizat,Ş.A.M.d.Înţelegi tu

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg, Lyda. :) Foarte bine chiar.
    Sa nu uitam insa ca si ei vor dragoste. Pe bune. Doar ca noi si ei ne manifestam uneori diferit nevoile si chiar sentimentele.
    Bafta, sa fie bine, sa fie asa cum iti doresti. Si sa fii iubita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc draga mea,mi-ai înmuiat sufletul.Şi acum...abia aştept să îl văd.Nici nu mai am răbdare să vină de la servici

    RăspundețiȘtergere
  5. catalina sint eu, reddress.
    Nu voiam sa-ti spun asta, dar... o spun, totusi, vazind azi ca esti in continuare foarte pornita la adresa mea.
    Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  6. închipuie-ţi că mi-am dat seama.nu cunosc prea multe cătăline care să scrie cu â din i.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si, in cazul asta, cum de aici pe blog imi zici "draga mea", iar dincolo ma faci "curva virginala", la diferenta de nici citeva ore? Care dintre atitudinile tale este cea reala?

    RăspundețiȘtergere
  8. păi,scumpa mea.depinde strict de tine.Aşa cum am văzut,între timp, că ai început să înveţi să vb frumos şi eu pot să fiu la fel de drăguţă.Dacă am o problemă cu faptul că ai trâmbiţat sus şi tare că m-ai pus la punct când eu nici măcar nu am încercat să âţi dau vreo replică,asta nu înseamnă că nu pot fi drăguţă câteodată.În cazul în care doreşti să ajungem la un numitor comun...ştii cum dai de mine:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau sa-ti spun asta, Lyda, si sper sa n-o iei iarasi ca pe o critica menita sa te enerveze, dar... mai uita-te o data. Ce anume din dialogul nostru de azi si de ieri justifica apelativul "curva virgina" pe care mi l-ai aplicat astazi pe "fantezii obor"?

    Imi pare rau, eu nu am trimbitat niciunde ca te-am pus la punct. Iar atunci, de mult, pe chat, am reactionat ca un om ranit caruia tu ai venit sa-i mai torni foc in rana cu intrebari despre lucruri care nu te priveau.

    Nu tin neaparat sa te deranjez. Eram curioasa cine esti tu si cum esti tu. Insa nu am de gind sa trag de tine. Daca eu sint "curva care se da virgina" pentru tine, so be it. Nu am de ce sa imi doresc sa sterg aceasta impresie a ta... facuta pe nedrept, parerea mea.

    Imi pastrez urarile. Sa-ti fie bine. Ai o viata inainte si depinde de tine sa ti-o faci frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. prefer să discutăm aceste lucruri mai pe larg.Să pot să îţi explic ce anume lucru m-a deranjat şi m-a făcut să "am ceva cu tine".Atât

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne scuzati pentru deranj. Va contactam in legatura cu concursul desfasurat pe site-ul nostru si va invitam sa participati. Va multumim anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Reddres, citeam ceva mai sus ca lumea ne raspunde cu aceleasi vibratii pe care le imprastiem... Poate intr-un final iti dai seama ca tu estiproblemasi nu altii, spuneai, tot ceva mai sus, ca tu fugeai de el si nu invers, este aplicabila in mai multe situatii.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!