miercuri, 24 noiembrie 2010

E o vreme oribilă şi mă bălăcesc într-o stare şi mai oribilă.Am chef să beau,să dansez,să mă destrăbălez.Apoi să mă îmbăt ,să sparg chestii,să mă enervez...Să mă crizez şi să sfârşesc prin a mă calma în braţele lui.Să mă mângâie pe frunte şi să îmi spună cât de frumoasă şi minunată sunt..şi cât mă iubeşte.

Vreau să simt migrena de a doua zi, după o beţie cruntă.Vreau să îmi simt creierii cum clocotesc şi pulsează şi fac box cu bulbul meu rahidian.

Vreau să nu fiu nevoită să merg mâine la birou şi să ascult de şefu',să mă prefac că-s fresh şi extraordinar de odihnită.Vreau să îmi facă el mie cafeaua în loc să i-o fac eu lui."Domnule,să fie într-o cană mare.3 sferturi lapte şi numai un sfert cafea,2 lingurite de zahar.Mulţumesc."

Să îmi închei ziua plină de energie şi poftă de sex...


Sex pe biroul şefului.În stil franţuzesc.

2 comentarii:

  1. Nevoie de... adrenalina? Si de un pic de rasfat acolo.
    Asta cu adrenalina functioneaza perfect cind e nevoie sa nu ne lasam duse de lucruri amarui. Si rasfatul... il cerem prin atitudine, de cele mai multe ori. Stii ce zic, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,ştiu ce zici.Acum depinde şi de cum o ceri,de cui o ceri şi de mesajul pe care îl percepe persoana respectivă.Deci,implică modul de a exprima astfel de cerinţe pe care nu toate le putem aplica direct persoanelor la care dorim să ajungă mesajul.Şi trebuie să mai ţinem cont de faptul că trebuie să exprimăm mesajul foarte concret şi eligibil pentru a nu avea surpriza neplăcută de a fi ignorate cu desăvârşire.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!